Happiness Heroes bij ACCENT JOBS

Happiness Heroes bij ACCENT JOBS

De interne happiness heroes gaan bij Accent zelf aan de slag om happiness te verspreiden onder de medewerkers dankzij ons Happiness Hero Abonnement

DE UITDAGING

Accent vindt het heel belangrijk om regelmatig acties te kunnen doen die de sfeer, teamgeest en happiness bevorderen onder de medewerkers. Als support center met meerdere afdelingen die verdeeld zitten over verschillende verdiepingen is het niet eenvoudig om collega’s te mobiliseren – laat staan dat het nog duidelijk is voor iedereen ‘wie is wie?’.

Daarom heeft Accent de boxen van Hallelujah in het leven geroepen die een handige leidraad zijn om op een informele manier kennis te laten maken met de verschillende collega’s – en de teamgeest te bevorderen. 

DE ACTIE

Het Happiness Hero Abonnement werd daarom opgestart bij Accent. De interne Happiness Heroes kregen een training waarna ze helemaal zelf aan de slag konden om op regelmatige basis Happiness acties te doen met hun collega’s.

Meerdere keren per jaar wordt er door Hallelujah een Happiness Box opgestuurd boordevol met ideeën, tips&trics en tools om zelf initiatieven op te zetten die de happiness bevorderen.  

HET RESULTAAT

Accent heeft nu een team gemotiveerde Happiness Heroes. Dat team verliest geen tijd met het uitdenken van concepten dankzij de inspiratie die ze krijgen via de Happiness Hero Boxes.

 

Meer over het happiness hero abonnement

 

 

 

Abonnement

gerelateerde artikels

doodle-whitepaper-icon

Op een creatieve manier Happy@Work bij Tekni Plex

Verrassende kleine attenties zorgen voor meer happiness en een stevige boost bij de medewerkers van Tekni Plex. 

Read More

De KBVB speelt kort op de bal met het Happiness Lab

De KBVB kreeg nieuwe inzichten in de werkbeleving van hun medewerkers dankzij het Happiness Lab.

Read More

Delaware Happiness Journey

Een ergonomie traject uitwerken wanneer je mensen op locatie bij klanten werken is niet eenvoudig... In deze case bieden we alvast een oplossing.

Read More