PRESS HALLELUJAH BOILERPLATE

 

 

Hallelujah is een sterk groeiende partner voor happiness op het werk. Het werd in 2017 opgericht door ondernemers Pieter Dejonghe en Dieter De Vos. Sindsdien werkte Hallelujah al samen met meer dan honderd bedrijven, waaronder Partena Professional, Atlas Copco en UZ Gent.

CONTACT

doodle - phone
+32 485 34 60 03
ohmygod@hallelujah.be

WHAT WE DO

Sinds zijn ontstaan biedt Hallelujah “wonderbrekingen” aan – korte, krachtige werkonderbrekingen, tijdens de werkuren en op de werkplek –  en in 2019 werd de stap naar serious happiness gezet. Zo biedt Hallelujah voortaan een unieke, wetenschappelijke onderbouwde combinatie aan van brains & games. Het bedrijf legt de focus op drie onderdelen: Lab, Academy en Playground.

Lab staat voor het gedetailleerd en betrouwbaar in kaart brengen van de happiness van de werknemers. Daarnaast leren ze je werknemers via Academy aan hoe ze happiness op de werkvloer zelf kunnen ontwikkelen en in stand houden. De playground zorgt voor het opzetten van een uniek aanbod van kleine en grote activaties. Aan de hand van hun hoogsteigen Hallelujah-manier zorgen ze voor kort, krachtige en altijd verrassende games die instant een glimlach toveren op de gezichten van je werknemers.

 

PRESS KIT

Facts & Figures

Wil je meer te weten komen over Hallelujah? Bekijk onze facts & figures. Hier krijg je meer inzichten in het ontstaan, de evolutie en de toekomst van het bedrijf.

 

Group of business people using electronic devices at work
Handige download:

Team & leadership

Het gedreven team van Hallelujah bestaat uit zeven goedlachse personen die je met raad en daad bijstaan bij het nemen van beslissingen voor je bedrijf. Hierbij zijn Pieter Dejonghe en Dieter De Vos de oprichters en tevens de twee spokespersons achter Hallelujah.

Leadership

Pieter Dejonghe
Dieter De Vos

Press releases

40% van de Vlamingen is ontevreden over de work-life balance

Hoe happy ben jij op het werk in vergelijking met de gemiddelde Vlaming? Doe de test! Gent, 25 april 2019 – Hoe happy is de Vlaming op het werk? Uit een nieuwefalse

Read More

Press Clippings

We zijn allemaal verantwoordelijk voor het geluk op de werkvloer. Zoiets ligt niet enkel bij het management.

Serious Happiness. Dat is de baseline van Hallelujah, de Gentse scale-up die graag het geluksniveau van de werkende Vlaming naar een hoger niveau wil tillen. Een nobele missie, maar dan wel eentje waar een solide businessmodel achter zit. In amper twee jaar tijd slaagden de founders, Pieter Dejonghe en Dieter De Vos, hun bedrijf te laten uitgroeien tot een zeskoppig team en tellen ze heel wat ronkende namen onder hun klanten. 

Read More>

Hallelujah biedt alternatieve teambuilding

Hallelujah vervangt de klassieke teambuildings door “geluk in een doosje”. Het zijn kleine acties voor tijdens de pauze of aansluitend op de werkuren, ookwel wonderbrekingen genoemd. 

Read More > 

Hallelujah! biedt alternatieve teambuilding

Voor zo’n klassieke teambuilding betaal je als bedrijf twee keer, meent hij. De winkel ligt niet alleen een hele dag stil, ook het personeel dat eigenlijk niet aan het werk is moet betaald worden.

Read More

Teambuilding 2.0: bestel geluk in een doos voor je bedrijf

Het team van Hallelujah zorgt voor micro events, die ze zelf 'Wonderbrekingen' noemen. Ze organiseren verrassende, korte activiteiten die de werknemers dichter naar elkaar toe brengen. 

Read More

NIEUW: 'Geluk in een doos' voor op je werk

Een leuke werksfeer en ruimte voor ontspanning zijn zo ontzettend belangrijk op het werk. Hallelujah! voorziet geluk in een doos, ook wel ‘wonderbrekingen’ genoemd.

Read More

Sfeer op het werk: kleine acties blijken effectiever dan grote

Vergeet de jaarlijkse kajaktocht op de Lesse of die karaokeavond met collega's: om de sfeer op het werk echt goed te krijgen, zijn kleine acties veel effectiever dan grote.

Read More

STARTER VAN DE WEEK: HALLELUJAH! ZORGT VOOR SHOTS OF HAPPINESS

Met kleine verrassende en onverwachte belevenissen tijdens de pauze of aansluitend op de werkuren geven ze mensen een goed gevoel op de werkvloer en brengen ze personeel dichterbij.

Read More