HALLELUJAH IN DE KRANT

 

 

... of op de radio of op 't internet. Zielsgelukkig zijn we, als welzijn op het werk in de media-kijker komt. We geloven in de kracht van verbonden medewerkers en verzamelen dan ook enthousiast alle artikels en fragmenten die dat beamen.

ohmygod@hallelujah.be

WHAT WE DO

Sinds 2017 brengt Hallelujah werkgoesting en verbondenheid naar de werkvloer. Geen magazijn, kantoor of werf is veilig: we mikken onze pijlen op alles en iedereen. 

Verbonden medewerkers zijn niet alleen gelukkiger, maar ze zijn ook de sleutel tot het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen.

Connecties versterken, leidt rechtstreeks tot meer productiviteit, betrokkenheid en engagement en  minder afwezigheid en verloop. En dàt toont zich in jouw bedrijfscijfers.

Bij Hallelujah laten we connected workplaces groeien. We gooien daarvoor wetenschap, betrouwbare data en een royale snuif creativiteit in de strijd.

We tekenen meer én hechtere connecties tussen jouw medewerkers met onze trainingen en netwerkversterkende acties. Korte, maar impactvolle belevingen die de verbondenheid, het engagement en het enthousiasme van jouw medewerkers een boost geven.

 

 

Press releases

Slechts 46% van de jonge Belgische werknemers is écht tevreden met job

Slechts 46% van de jonge Belgische werknemers is écht tevreden met job 1 op 5 jonger dan 35 overweegt om in 2021 van job te veranderen

Read More

Amper 48% van de Belgische werknemers heeft vertrouwen in leidinggevenden

Amper 48% van de Belgische werknemers heeft vertrouwen in leidinggevenden. Werkgevers staan voor grote uitdagingen om huidige vertrouwenskloof te

Read More

40% van de Vlamingen is ontevreden over de work-life balance

Hoe happy ben jij op het werk in vergelijking met de gemiddelde Vlaming? Doe de test!

Read More

Press Clippings

Heb jij vertrouwen in jouw leidinggevende?

Zowat de helft van de Belgische werknemers vertrouwt zijn of haar leidinggevende. Terwijl die managers zelf zich net positiever inschatten. “Werkgevers overschatten zichzelf.”

Read More

 

 

 

"Les employeurs se trompent sur ce dont les employés ont besoin pour se sentir bien"

"Avec le bon soutien, les entreprises peuvent déjà faire beaucoup pour la santé mentale de leur personnel. Le recours à une aide professionnelle externe n’est pas encore très fréquent, mais nous...

Read More >

Dit bedrijf zorgt voor wetenschappelijke onderbouwde ‘shots of happiness’ in je organisatie zodat ...

Medewerkers die niet goed in hun vel zitten, presteren minder goed. Een personeelsfeestje kan de motivatie aanwakkeren, maar het effect is van korte duur. Wie het engagement van zijn werknemers langdurig wil vasthouden...

Read More

We zijn allemaal verantwoordelijk voor het geluk op de werkvloer. Zoiets ligt niet enkel bij het management.

Serious Happiness. Dat is de baseline van Hallelujah, de Gentse scale-up die graag het geluksniveau van de werkende Vlaming naar een hoger niveau wil tillen. 

Read More>

Hallelujah biedt alternatieve teambuilding

Hallelujah vervangt de klassieke teambuildings door “geluk in een doosje”. Het zijn kleine acties voor tijdens de pauze of aansluitend op de werkuren, ookwel wonderbrekingen genoemd. 

Read More > 

Hallelujah! biedt alternatieve teambuilding

Voor zo’n klassieke teambuilding betaal je als bedrijf twee keer, meent hij. De winkel ligt niet alleen een hele dag stil, ook het personeel dat eigenlijk niet aan het werk is moet betaald worden.

Read More

Teambuilding 2.0: bestel geluk in een doos voor je bedrijf

Het team van Hallelujah zorgt voor micro events, die ze zelf 'Wonderbrekingen' noemen. Ze organiseren verrassende, korte activiteiten die de werknemers dichter naar elkaar toe brengen. 

Read More

 

NIEUW: 'Geluk in een doos' voor op je werk

Een leuke werksfeer en ruimte voor ontspanning zijn zo ontzettend belangrijk op het werk. Hallelujah! voorziet geluk in een doos, ook wel ‘wonderbrekingen’ genoemd.

Read More

Sfeer op het werk: kleine acties blijken effectiever dan grote

Vergeet de jaarlijkse kajaktocht op de Lesse of die karaokeavond met collega's: om de sfeer op het werk echt goed te krijgen, zijn kleine acties veel effectiever dan grote.

Read More

STARTER VAN DE WEEK: HALLELUJAH! ZORGT VOOR SHOTS OF HAPPINESS

Met kleine verrassende en onverwachte belevenissen tijdens de pauze of aansluitend op de werkuren geven ze mensen een goed gevoel op de werkvloer en brengen ze personeel dichterbij.

Read More