PRESS HALLELUJAH BOILERPLATE

 

 

Hallelujah is een sterk groeiende partner voor Happiness op het werk. Het werd in 2017 opgericht en sindsdien werkte Hallelujah al samen met meer dan honderd bedrijven, waaronder toppers als Partena Professional, Lidl, Atlas Copco en UZ Gent.

+32 485 34 60 03
ohmygod@hallelujah.be

WHAT WE DO

Sinds zijn ontstaan biedt Hallelujah 'Shots of Happiness' aan – korte, krachtige werkonderbrekingen, tijdens de werkuren en op de werkplek –  en in 2019 werd de stap naar Serious Happiness gezet. Zo biedt Hallelujah voortaan een unieke, wetenschappelijke onderbouwde combinatie aan van brains & games. Het bedrijf legt de focus op drie onderdelen: Meet & Plan, Train & Bouw en natuurlijk de Evaluatie & ROI.

Meet & Plan staat voor het gedetailleerd en betrouwbaar in kaart brengen van de Happiness van de werknemers. Daarnaast leren ze je werknemers via Train aan hoe ze Happiness op de werkvloer zelf kunnen ontwikkelen en in stand houden. De Bouw zorgt voor het opzetten van een uniek aanbod van kleine en grote activaties. Aan de hand van hun hoogsteigen Hallelujah-manier zorgen ze voor kort, krachtige en altijd verrassende games die instant een glimlach toveren op de gezichten van je werknemers.

 

 

Press releases

Slechts 46% van de jonge Belgische werknemers is écht tevreden met job

Slechts 46% van de jonge Belgische werknemers is écht tevreden met job 1 op 5 jonger dan 35 overweegt om in 2021 van job te veranderen

Read More

Amper 48% van de Belgische werknemers heeft vertrouwen in leidinggevenden

Amper 48% van de Belgische werknemers heeft vertrouwen in leidinggevenden. Werkgevers staan voor grote uitdagingen om huidige vertrouwenskloof te

Read More

40% van de Vlamingen is ontevreden over de work-life balance

Hoe happy ben jij op het werk in vergelijking met de gemiddelde Vlaming? Doe de test!

Read More

Press Clippings

Heb jij vertrouwen in jouw leidinggevende?

Zowat de helft van de Belgische werknemers vertrouwt zijn of haar leidinggevende. Terwijl die managers zelf zich net positiever inschatten. “Werkgevers overschatten zichzelf.”

Read More

 

 

 

"Les employeurs se trompent sur ce dont les employés ont besoin pour se sentir bien"

"Avec le bon soutien, les entreprises peuvent déjà faire beaucoup pour la santé mentale de leur personnel. Le recours à une aide professionnelle externe n’est pas encore très fréquent, mais nous...

Read More >

Dit bedrijf zorgt voor wetenschappelijke onderbouwde ‘shots of happiness’ in je organisatie zodat ...

Medewerkers die niet goed in hun vel zitten, presteren minder goed. Een personeelsfeestje kan de motivatie aanwakkeren, maar het effect is van korte duur. Wie het engagement van zijn werknemers langdurig wil vasthouden...

Read More

We zijn allemaal verantwoordelijk voor het geluk op de werkvloer. Zoiets ligt niet enkel bij het management.

Serious Happiness. Dat is de baseline van Hallelujah, de Gentse scale-up die graag het geluksniveau van de werkende Vlaming naar een hoger niveau wil tillen. 

Read More>

Hallelujah biedt alternatieve teambuilding

Hallelujah vervangt de klassieke teambuildings door “geluk in een doosje”. Het zijn kleine acties voor tijdens de pauze of aansluitend op de werkuren, ookwel wonderbrekingen genoemd. 

Read More > 

Hallelujah! biedt alternatieve teambuilding

Voor zo’n klassieke teambuilding betaal je als bedrijf twee keer, meent hij. De winkel ligt niet alleen een hele dag stil, ook het personeel dat eigenlijk niet aan het werk is moet betaald worden.

Read More

Teambuilding 2.0: bestel geluk in een doos voor je bedrijf

Het team van Hallelujah zorgt voor micro events, die ze zelf 'Wonderbrekingen' noemen. Ze organiseren verrassende, korte activiteiten die de werknemers dichter naar elkaar toe brengen. 

Read More

 

NIEUW: 'Geluk in een doos' voor op je werk

Een leuke werksfeer en ruimte voor ontspanning zijn zo ontzettend belangrijk op het werk. Hallelujah! voorziet geluk in een doos, ook wel ‘wonderbrekingen’ genoemd.

Read More

Sfeer op het werk: kleine acties blijken effectiever dan grote

Vergeet de jaarlijkse kajaktocht op de Lesse of die karaokeavond met collega's: om de sfeer op het werk echt goed te krijgen, zijn kleine acties veel effectiever dan grote.

Read More

STARTER VAN DE WEEK: HALLELUJAH! ZORGT VOOR SHOTS OF HAPPINESS

Met kleine verrassende en onverwachte belevenissen tijdens de pauze of aansluitend op de werkuren geven ze mensen een goed gevoel op de werkvloer en brengen ze personeel dichterbij.

Read More