Hallelujah believes
in happiness at work

(and in chocolate with hazelnuts)
Hallelujah takes happiness seriously
doodle-action

Serious  doodle-chart-notebook-rotated

Omdat goed voelen goed werkt, zet Hallelujah via beleving in op happiness op het werk. Hiervoor combineren we onze games met brains. Onder leiding van onze in-huis experte, dr. Karolien Hendrikx, onderzoeken we actief happiness op de werkvloer, zodat wij aan happiness kunnen bouwen, geheel op maat van jouw bedrijf. Serieus? Serieus.

Seriously?

 

Happiness  doodle-paper-plane-1

Happiness is dé basisgrondstof van elk bedrijf. Want wie zich goed voelt, geeft het beste van zichzelf. Wie zich goed voelt, is gedreven, weerbaar en creatief. En in een wereld die razendsnel verandert, wint dit alleen nog maar aan belang. Maar een goed gevoel, dat kan je niet zomaar kopen. Wat je wel kan doen, is experts terzake die basisgrondstof met jou laten produceren. Enter: Hallelujah! 

Hallelujah!

 

Hallelujah makes
happiness work for you

doodle-postit
big-arrow

LAB

doodle-idea
Als je de happiness van je medewerkers wil verhogen, is het belangrijk te weten wat er leeft op de werkvloer. Wij tillen weldra het suffe ‘werknemers-tevredenheidsonderzoek’ naar the next level met ons interactief, game-driven meetsysteem. We meten niet zomaar tevredenheid, we brengen de happiness van je werknemers in kaart om van daaruit een traject op maat te kunnen opzetten. Slijp je potlood dus niet voor een tevredenheidsenquête, want wij zijn al onderweg met ons uniek mobiel Happiness Lab.

Academy

doodle-book

Net zoals jij houdt Hallelujah van efficiëntie. Daarom leren jouw werknemers in onze Academy hoe ze happiness op de werkvloer zelf mee kunnen ontwikkelen en in stand houden. Want happiness werkt op alle niveaus: bottom-up, top-down, van voor naar achter en van links naar rechts. Dankzij de learnings uit hun opleiding weten je werknemers perfect hoe ze elkaar non-stop kunnen motiveren en aansteken met happiness - retentiemanagement done right, zeg maar.

Playground

doodle-rocket
This is where the happiness happens! Wil je happiness duurzaam naar jouw werkvloer brengen, dan doe je dat niet met een eenmalige klassieke teambuilding, maar met regelmatige acties. Bij ons kies je voor onze hoogsteigen Hallelujah-manier: kort, krachtig en altijd verrassend, met zowel little als big shots of happiness, telkens op maat van jouw team. Tijdens onze games blijft je bedrijf steeds operationeel en is sfeer gegarandeerd – het enige wat jij moet doen is Hallelujah roepen.

CASES

doodle-omg
doodle-camera
Like what you see?

Dan zien wij u ook graag. Want wij gaan met plezier in zee met bedrijven die ook geloven in het belang van happiness op de werkvloer. Ben jij op zoek naar de juiste partner om jou daarbij te helpen? Say no more. Samen bepalen we wat jouw werkvloer nodig heeft, waarna wij het komen brengen. Zo simpel is het. Dan kunnen jullie blijven focussen op wat jullie het beste doen, en wij op what we do best: bringing happiness to work. Hallelujah!

doodle-yes

Download onze nieuwe whitepaper

"The big shift: rethinking the 'H' in HRM"

 Een goed draaiende business start bij je werknemers. Daarom verkiezen we Hallelujah "happiness" resources tegenover "human" resources. Laat je gegevens achter en ontdek er alles over in onze nieuwe whitepaper.
doodle-whitepaper-icon