Work-Life balance concept voor Transuniverse Forwarding

Work-Life balance concept voor Transuniverse Forwarding

Werknemerstevredenheid verhogen lukt het best als je daarvoor on-site acties organiseert. Transuniverse Forwarding voegde de daad bij het woord en klopte bij Hallelujah aan voor een "Don't Worry, Be Happy"-formule.

DE UITDAGING

De boog moet niet altijd gespannen staan.. Net daarom besloot groupagevervoer specialist Transuniverse Forwarding om het team op een ludieke manier in de bloemetjes zetten.  Maar hoe zorg je voor een actie waar elke werknemer iets aan heeft? Met deze vraag kwam Transuniverse Forwarding bij ons. Ons antwoord? "Don't worry, we happy." 

DE ACTIE

On-site acties hebben het meest effect als je je werknemers wil prikkelen of in de kijker wilt plaatsen. Net daarom koos Transuniverse Forwarding, samen met ons, om te focussen op het ontzorgen van hun medewerkers voor, tijdens en na het werk. 

Voor een hele ochtend lang werden alle werknemers verwelkomd aan het onthaal door een speciaal "strijkerskwartet". Dat is een team dat niet alleen zorgde voor een streepje muziek, maar ook de strijk van de werknemers in ontvangst nam. 

1

Tijdens de middagpauze werd er een giga Twister spel voorzien om de benen even te strekken met het hele team. Er werd flink wat afgelachen - de werknemers waren laaiend enthousiast. Ze konden met een blije gemoedsrust terug naar hun bureaus in de namiddag.

2

Le moment suprême vond alsnog bij het naar huis gaan plaats. Bij het ontvangen van hun vers gestreken kledij, kregen ze ook een gezonde maaltijd mee naar huis. Zo kon de ontspanning ook 's avonds blijven duren.  

HET RESULTAAT

Dankzij "Don't Worry, Be Happy" werden de werknemers flink in de bloemetjes gezet tussen de pauzes door en konden ze na hun werk gewoon in de zetel ploffen, zonder nog te moeten denken aan koken of strijken. Werknemers gelukkig, maar ook Transuniverse Forwarding gelukkig - want het bedrijf bleef alsnog een hele dag operationeel. 

 

Meer over playground

 

Playground

gerelateerde artikels

doodle-whitepaper-icon

"Don't worry, be happy" bij VOKA

Hallelujah zorgde bij VOKA Oost-Vlaanderen voor verbinding en een warme dynamiek die nog lang is blijven nazinderen. 

Read More

Een citytrip tijdens de pauze bij Mobile Vikings

De medewerkers van Mobile Vikings konden samen op citytrip naar Barcelona, gewoon tijdens de pauze op het werk zelf.  

Read More

Mars Belgium zet structureel in op Health & Wellbeing

Sportinitiatieven en enkele tevredenheidsenquêtes: allemaal goed en wel, maar hoe pak je de happiness van je werknemers op een structurele manier aan?

Read More