Eye-opening Happiness Kick-off bij Chiesi

De kick-off van een Happiness traject: inzicht, beleving en fun!

DE UITDAGING

Chiesi is een internationaal bedrijf in de farmaceutische sector dat met hun team van gepassioneerde en innovatieve professionals elke dag werken met de ‘Chiesi-spirit’. Dit
betekent dat ze elke dag op een gerichte, geloofwaardige en bescheiden manier bouwen aan hun uitzonderlijke resultaten.


Diezelfde Chiesi-spirit willen ze ook intern doortrekken naar hun medewerkers.
Bewijs: Hallelujah werd gecontacteerd om een Happiness traject op te zetten van onze Shots of Happiness. Maar hoe krijg je alle neuzen in dezelfde richting en zorgen we voor een goede basis om de Road to Happiness van start te laten gaan?

DE ACTIE

Om een goed zicht te krijgen op de organisatie en om Chiesi te laten proeven van de Hallelujah aanpak, gaven we het startschot van het traject met een toffe Happiness Kick-off. Allerlei verrassende vragen en dilemma’s deden de groep reflecteren over hun manier van werken. We lieten hen bovendien ook het effect van enkele Shots of Happiness aan de lijve ondervinden. De Happiness Kick-off leidde ons tot enkele belangrijke inzichten, waaronder:

  • Chiesi is een familiaal bedrijf in de farmaceutische sector met een warme, vriendelijke sfeer en een sterk mensgerichte focus. Het is een bedrijf van harde werkers.
  • Er liggen enkele uitdagingen op hun pad die enerzijds te maken hebben met de coronacrisis en anderzijds met een groot veranderingsproject.
  • Binnen deze uitdagingen wil Chiesi vooral zorgen voor het welzijn en de onderlinge verbondenheid van hun medewerkers én hen de nodige zelfontwikkelingskansen
    bieden.

Hallelujah Happiness Kick-off

HET RESULTAAT

Met de informatie die de Happiness Kick-off ons opleverde, tekenden we een traject van 6 maanden uit waarbij Shots of Happiness afgewisseld werden met Shots of
Wisdom. Daarbij hadden we 2 resultaten voor ogen:

  • Medewerkers doen groeien in zelfkennis en stimuleren om gesprekken met elkaar aan te gaan om zo de onderlinge samenwerking te verbeteren.
  • Belangrijke momentjes van ontspanning en verbondenheid triggeren bij de medewerkers.

Wil jij je medewerkers een Shot of Happiness geven? Aarzel niet en...

Connect with us

 

Case

gerelateerde artikels

doodle-whitepaper-icon

Op een creatieve manier Happy@Work bij Tekni Plex

Verrassende kleine attenties zorgen voor meer happiness en een stevige boost bij de medewerkers van Tekni Plex.

Read More

Happiness Ambassadeurs bij ACCENT JOBS

De interne Happiness Ambassadeurs gaan bij Accent zelf aan de slag om Happiness te verspreiden onder de medewerkers dankzij ons Happiness Ambassador Abonnement.

Read More

Dit waren de 4 learnings van Happiness @ Work 2019

Een werkplek waar je successen boekt èn gelukkig bent? Dat willen we allemaal. En bedrijfsleiders maar best ook. Onderzoek heeft uitgewezen dat happy bedrijven meerfalse

Read More