THE ROAD TO SERIOUS HAPPINESS

 

Onderweg naar Serious Happiness?
Wij stippelen met jou de beste route uit!

WAAR ZIT DE UITDAGING?

In ons Happiness Lab onderzoeken we de uitdagingen van jouw organisatie. Bij ons geen ellenlange bevraging, maar wel een game met drie levels. Een unieke ervaring voor je medewerkers, en bovendien wetenschappelijk onderbouwd.

Met de data uit het Lab en de Happiness Kick-Off ontwikkelen we een plan van aanpak, volledig op maat van jouw organisatie.

BOOST VERBINDING & ENGAGEMENT

Onze Shots of Wisdom zijn korte trainingen die het engagement aanwakkeren. Zo zetten we een ambassadeurswerking in gang en houden we ze levendig.

Met onze Shots of Happiness - kleine succeservaringen - zorgen we tegelijk voor enthousiaste, verbonden medewerkers en helpen we jouw organisatie haar doelstellingen behalen.

MEETBARE IMPACT

Werkgeluk is serious business. In onze aanpak ligt de focus dan ook op resultaten die voelbaar zijn in de cijfers van je organisatie. Gelukkige medewerkers dragen namelijk actief bij aan het behalen van je bedrijfsdoelstellingen.

We stellen objectieven en meten resultaten. Dat doen we samen, het hele traject lang: van opstart tot ROI.

MEER WETEN? LET'S CONNECT.

WAAR ZIT DE UITDAGING?

Met ons Happiness Lab en onze Happiness Kick-off brengen we de huidige situatie en de uitdagingen binnen jouw organisatie in kaart.

Happiness Lab


Ons rijdend Happiness Lab is een beleving op zich. Vermomd als game en verpakt in drie experiences, doorbreken de experimenten in het lab de klassieke vragenlijst. Zo verzamelen we de nodige data voor een wetenschappelijk gefundeerde meting. Het fungehalte is hoog, de antwoorden spontaan, betrouwbaar en nauwkeurig.
 
BOEK EEN GRATIS DEMO VAN HET HAPPINESS LAB!
BOEK EEN GRATIS DEMO VAN HET HAPPINESS LAB!

Happiness Kick-Off

HAPPINESS-Kick-off
 
In een interactieve kick-off bestuderen we samen de bedrijfscultuur en de Happiness-noden in jouw organisatie. Met verrassende invalshoeken en wetenschappelijke info verruimen we je blik. We trakteren je op genuanceerde inzichten en een verfrissende visie op het werkgeluk van jouw medewerkers.
 
IK WIL OOK ZO'N HAPPINESS KICK-OFF!

BOOST VERBINDING & ENGAGEMENT

Samen werken we een traject op maat van jouw organisatie uit. Zo trakteren we je medewerkers precies op het juiste moment op het perfecte Shot!

Shots of wisdom

Met onze Shots of Wisdom installeren en onderhouden we een levendige ambassadeurswerking. We stellen een trainingstraject samen, perfect afgestemd op de noden van jouw organisatie. Elk Shot is een module waarmee we de ambassadeurswerking regelmatig een oppepper geven. Hebben je medewerkers nood aan meer erkenning, meer werkgeluk, meer werkgoesting of meer connectie? Dan vuren we daar gericht onze Shots of Wisdom op af.

KLAAR OM SHOTS OF WISDOM AF TE VUREN?

 
 
HAL_mockup_viralsmile (1)
 
 

 

Hap-training

 

 

 

 

Shots of Happiness

Shots of Happiness zijn kleine, impactvolle belevingen die hechte verbindingen tussen je medewerkers tekenen. Op kantoor, op de werf, onderweg of thuis: onze shots werken overal en voor iedereen. Regelmatig Shots of Happiness afvuren, zorgt we voor geëngageerd, verbonden medewerkers en geeft mee vorm aan een hybride werkomgeving die klaar is voor de uitdagingen van de toekomst.
 
KLINKT GOED! TELL ME MORE.

 

MEETBARE IMPACT

Zijn de doelen bereikt?

We bepalen samen welke objectieven we voor jouw organisatie willen bereiken.

  • Vormen de collega’s een hechte groep?
  • Is het engagement gegroeid?
  • Voelen je medewerkers zich verbonden?
  • Voelen je medewerkers zich betrokken?

Samen evalueren we de resultaten.

 

De ROI voor jouw organisatie

Onderzoek toont aan dat verhoogde verbondenheid kan leiden tot:

  • 12% meer productiviteit
  • 9% meer klanttevredenheid
  • 8% minder absenteïsme
  • 6% minder verloop

Deze cijfers ook voor jouw organisatie?


Ga voor gouden resultaten!

DEZE KLANTEN SCHREEUWDEN AL LUIDKEELS HALLELUJAH