w@

Time to escape voor de medewerkers van AB InBev dankzij Fonds Verhelst

Take time to escape! AB Inbev-werknemers ontsnappen letterlijk even aan de drukte met een escape game en een wellbeing toolkit.

DE UITDAGING

Léon Verhelst, de voormalige directeur van de Brouwerijen Artois, richtte Fonds Verhelst op om het welzijn van de medewerkers van de brouwerij te bevorderen. Intussen ondersteunt het fonds alle medewerkers van AB InBev in Europa op het vlak van mentaal en fysiek welzijn en de ontwikkeling van kinderen.

 

Na alweer een uitdagend jaar, wilde Fonds Verhelst alle medewerkers van AB Inbev en hun geliefden trakteren op een momentje van vreugde en hen aansporen om meer aan zelfzorg te doen. Een wellbeing toolkit moet hen helpen om op verschillende vlakken hun welzijn en dat van hun gezin te verbeteren. 


Onze uitdaging: meer dan 8400 medewerkers in 9 landen en in 6 talen een moment of joy bezorgen op een verrassende manier, waarbij beleving centraal staat en de aandacht naar de inhoud van de wellbeing toolkit gaat. Geen probleem, pas de problème, kein Problem voor Hallelujah!

 

DE ACTIE

We bedachten ‘Take time to escape’. Onze missie? De medewerkers van AB InBev met een escape game letterlijk even laten ontsnappen aan de drukte en hen een moment van zelfzorg schenken via de wellbeing toolkit. In de hele beleving lag de focus op welzijn en via gamification brachten we spelenderwijs tips, tricks en kennis bij.

Wat elke medewerker vond bij het openen van de box?:

  • Een Wellbeing Toolkit vol tips en tricks over alle belangrijke topics rond welzijn.
  • Een Escape Game met vier levels: tijd om alle opgedane kennis rond welzijn in de strijd te gooien en de code te kraken. Met die code maken medewerkers kans op een waardebon van Decathlon t.w.v. €100.
  • Een stevige dosis chocolate happiness in de vorm van een Chocolates From Heaven-chocoladereep

Door aan de slag te gaan met de inhoud van de box, maakte elke medewerker tijd voor zichzelf en hun gezin. Want zelfzorg is goud waard!

HET RESULTAAT

De boxen werden met de glimlach onthaald door de medewerkers van AB InBev en Fonds Verhelst. Samen met hun gezin gingen ze massaal aan de slag met de mini escape game. Mét resultaat: zo’n 300 medewerkers kraakten de code!

 

En ook voor ons team was het een leerrijke beleving, want iedereen kent de verschillende escape games nu vanbuiten in 6 (!) talen.

 

Wil jij je medewerkers een Shot of Happiness geven? Aarzel niet en...

Connect with us

Case, Blog

gerelateerde artikels

doodle-whitepaper-icon

Zitten we in een vertrouwenscrisis op de werkvloer?

We trappen natuurlijk een open deur in als we zeggen dat het afgelopen jaar grote uitdagingen op de werkvloer met zich heeft meegebracht. Dat geldt zowel voorfalse

Read More

Die gedeelde drive om naar een doel toe te werken, dat is Hallelujah.

Maak kennis met Helen Deckers. Een sociaal wezen dat houdt van tapdansen en afspreken met vrienden. Al dan niet met een pintje erbij op café. Zij rondde met succesfalse

Read More

De ziel van een nieuwe corporate identity: OneBaloise

Baloise pakte uit met een nieuwe corporate identity. Maar hoe laat je zo’n identiteit écht tot leven komen bij je medewerkers? Een ideale uitdaging voor Hallelujah!

Read More