Op een creatieve manier Happy@Work bij Tekni Plex

Verrassende kleine attenties zorgen voor meer happiness en een stevige boost bij de medewerkers van Tekni Plex. 

DE UITDAGING

Bij Tekni Plex hebben ze verschillende plants waar arbeiders werken in een ploegensysteem. Het is voor hen dus steeds een uitdaging om een activiteit te boeken waarbij ze hun voltallige personeel aanspreken. Voor de bedienden is dit eenvoudig, voor de arbeiders is dat al heel wat moeilijker.

Naar aanleiding van een tevredenheidsenquête die afgenomen werd onder de werknemers zijn een aantal werkpunten naar boven gekomen, waaronder verbetering van de interne communicatie. Er werd een werkgroep gevormd met de naam “Happy@Work” met als doel de communicatie en de algemene tevredenheid te bevorderen.

Zij vonden het leuk om hiervoor samen te werken met een creatieve partner als Hallelujah! die actief meedenkt om de medewerkers te verrassen met kleine attenties of events. 

DE ACTIE

Hallelujah heeft hier drie acties opgezet. De smoothie operator gaf de medewerkers de kans om samen lekkere gezonde smoothies te maken. Soccerpool liet hen verrassend voetballen en poolen tegelijk. Sportiviteit en fun verzekerd. En het persoonlijke kraslotje zorgde voor een feel-good-momentje op maat. 

smoothi-tekniplex

HET RESULTAAT

Deze drie initiatieven werden zeer positief onthaald en waren verrassend, origineel, grappig en gezond. Ze gaven de mensen een moment verpozing in de drukke werkdag en tegelijk een boost om er nadien weer volop tegenaan te gaan.

Dankzij de Smoothie Operator werden de drie verschillende plants bereikt met één activiteit. Bovendien kon een positieve boodschap meegegeven worden aan de medewerkers in het thema gezondheid. Via de leuke actie ‘Have A Pineapple Day’ was het zelfs mogelijk om de weekendploeg te bereiken.

 

Wil jij je medewerkers een Shot of Happiness geven? Aarzel niet en...

Connect with us

 

Case

gerelateerde artikels

doodle-whitepaper-icon

Hallelujah in gesprek met Niki Mistiaen, Employee Happiness Advisor TVH

Jongeren hebben de sleutel tot meer werkgeluk zelf in handen volgens Niki Mistiaen, Employee Happiness Advisor bij TVH: “Het begint allemaal met geloven in jezelffalse

Read More

Eye-opening Happiness Kick-off bij Chiesi

De kick-off van een Happiness traject: inzicht, beleving en fun!

Read More

Fusie tussen teams 'Meyvaert' & 'Eribel'

Medewerkers van Meyvaert en Eribel leren elkaar beter kennen los van labels en eilandjes, en gaan op die manier actief voor meer verbondenheid.

Read More