Fusie tussen teams 'Meyvaert' & 'Eribel'

Medewerkers van Meyvaert en Eribel leren elkaar beter kennen los van labels en eilandjes, en gaan op die manier actief voor meer verbondenheid. 

HIT THE TRACK, JACK!

Meyvaert Glass wou de samenhorigheid tussen de arbeiders en de bedienden weer wat meer aanzwengelen en iets tof doen aansluitend op de werkuren. Het Hallelujah-team kwam met de “Hit The Track Jack”-karts tot bij hen. Alle medewerkers konden zich samen helemaal uitleven met de karts. 

 

De positieve sfeer bleef nog lang nazinderen. Er was meer opkomst dan bij andere intitiatieven. De mensen bleven langer. Veel medewerkers vragen er nog naar.

 

meribel-meyvaert-case

10 maanden later … nam Meyvaert Eribel uit Lommel en Hoogstraten over.

I WANT TO BREAK FREE

Vanuit Meyvaert wilden ze de mensen van Eribel beter leren kennen op een ludieke en zeer laagdrempelige manier. Het “I want to break free”-concept werd opgezet. Een heerlijk originele manier om elkaar out-of-the-box beter te leren kennen. 

In deze Shot of Happiness slopen we namelijk die fictieve grenzen en gaan we op zoek naar wat ons verbindt. De liefde voor de 90’s, frietjes met mayo of eens goed niezen. Het is verbazend wat de connectie is tussen de receptioniste en de CEO. Met deze actie zeggen we “kom uit uw kot”. Niet langer wij-zij, maar tous ensemble. 

De medewerkers van Meyvaert en Eribel vonden het heel mooi hoe dit concept iedereen op gelijke voet plaatst. Het was een mooie kick-off voor de twee bedrijven samen. De nieuwe medewerkers voelden zich meteen welkom. 

 

Wil jij je medewerkers een Shot of Happiness geven? Aarzel niet en...

Connect with us

 

Case

gerelateerde artikels

doodle-whitepaper-icon

Eye-opening Happiness Kick-off bij Chiesi

De kick-off van een Happiness traject: inzicht, beleving en fun!

Read More

Op een creatieve manier Happy@Work bij Tekni Plex

Verrassende kleine attenties zorgen voor meer happiness en een stevige boost bij de medewerkers van Tekni Plex.

Read More

Die gedeelde drive om naar een doel toe te werken, dat is Hallelujah.

Maak kennis met Helen Deckers. Een sociaal wezen dat houdt van tapdansen en afspreken met vrienden. Al dan niet met een pintje erbij op café. Zij rondde met succesfalse

Read More