Fusie tussen teams 'Meyvaert' & 'Eribel'

Medewerkers van Meyvaert en Eribel leren elkaar beter kennen los van labels en eilandjes, en gaan op die manier actief voor meer verbondenheid. 

HIT THE TRACK, JACK!

Meyvaert Glass wou de samenhorigheid tussen de arbeiders en de bedienden weer wat meer aanzwengelen en iets tof doen aansluitend op de werkuren. Het Hallelujah-team kwam met de “Hit The Track Jack”-karts tot bij hen. Alle medewerkers konden zich samen helemaal uitleven met de karts. 

hallelujah-meyvaert

 

De positieve sfeer bleef nog lang nazinderen. Er was meer opkomst dan bij andere intitiatieven. De mensen bleven langer. Veel medewerkers vragen er nog naar.

Lees meer over Hit The Track Jack >

meribel-meyvaert-case

10 maanden later … nam Meyvaert Eribel uit Lommel en Hoogstraten over.

I WANT TO BREAK FREE

Vanuit Meyvaert wilden ze de mensen van Eribel beter leren kennen op een ludieke en zeer laagdrempelige manier. Het “I want to break free”-concept werd opgezet. Een heerlijk originele manier om elkaar out-of-the-box beter te leren kennen. 

In deze shot of happiness slopen we namelijk die fictieve grenzen en gaan we op zoek naar wat ons verbindt. De liefde voor de 90’s, frietjes met mayo of eens goed niezen. Het is verbazend wat de connectie is tussen de receptioniste en de CEO. Met deze actie zeggen we “kom uit uw kot”. Niet langer wij-zij, maar tous ensemble. 

De medewerkers van Meyvaert en Eribel vonden het heel mooi hoe dit concept iedereen op gelijke voet plaatst. Het was een mooie kick-off voor de twee bedrijven samen. De nieuwe medewerkers voelden zich meteen welkom. 

 

Meer over playground

 

Case

gerelateerde artikels

doodle-whitepaper-icon

Tips om zoveel meer dan medewerkerstevredenheid te meten

Je medewerkers zijn je belangrijkste asset. Het zijn je medewerkers die dag in dag uit je organisatie doen draaien. Je kan ze dus maar beter goed motiveren. 

Read More

Employer Branding bij INTRUM

Intrum maakt furore door de medewerkers tijdens een dag vol verrassingen in the spotlight te zetten als echte helden. 

Read More

Op een creatieve manier Happy@Work bij Tekni Plex

Verrassende kleine attenties zorgen voor meer happiness en een stevige boost bij de medewerkers van Tekni Plex. 

Read More