‘Werken in mijn coconnetje, een brainstorm en de kookouder die comfort food brengt. The dream!'

Waar Rozemarijn is, wordt er gelachen. En als ze niet met mopjes strooit, dan schudt ze ideeën uit haar mouw alsof het niets is. Met haar out-of-the-box-denkwijze steekt ze onze concepten de spreekwoordelijke peper in hun gat. Een nieuw Shot of Happiness? Een brainstormsessie? Een verkennend gesprek? Rozemarijn spices it up!

Ze gunt je een kijkje achter de schermen en in haar hoofd: hoe ziet haar ideale werkdag eruit, wat bezorgt haar instant Happiness en op welke verwezenlijkingen is ze het meest trots? Lees mee!

Wat is jouw rol bij Hallelujah?

Als creatieve allrounder doe ik wat van alles. In de eerste plaats conceptontwikkeling en gamification. Daarnaast probeer ik wat kruiding te geven aan de communicatie of de interne processen. Ik geef regelmatig trainingen, brainstorms of modereer gesprekken. Een gevarieerd takenpakket waarbij mijn collega’s bereidwillig fungeren als proefkonijnen.

Wat vind je fijn aan je job?

Het bedenken van concepten en de eerste uitwerking daarvan. Vanaf dat ik diep in de details moet duiken of iets blijft aanslepen, haak ik af. Bij elk bedrijf waar we neerstrijken is anders. Dat binnenloeren voedt mijn nieuwsgierige aard. Meestal weet ik na enkele minuten hoe de dynamiek in een team in elkaar zit, een skill die me vaak van pas komt.

Zie jij jouw persoonlijkheid gereflecteerd in het werk dat je doet?

Binnen de huidige samenstelling van Hallelujah ben ik een ancien. Ik zie veel van mijn persoonlijkheid weerspiegeld in de identiteit van het bedrijf. Vroeger nog meer dan nu, maar dat is een logisch gevolg van de groeispurt van de laatste jaren. Ik werk hier als freelancer en onderneem zelf als expert creativiteit en verbinding bij Artshizzle en Intervent. Tussen die verschillende rollen ontstaat er een kruisbestuiving, zodat ik steeds met nieuwe ideeën op de proppen kom. 

Wat is jouw leukste verwezenlijking tot nu toe?

Er is niet één specifiek ding, maar de randvoorwaarden die ik creëer om in een ‘sfeer van schepping’ te komen: brullend als een tyranosaurus langs de bureaus te stampen, kwistig met infantiele humor strooien, meetings die doorgaan in het belkotje even opleuken met een close-up van mijn neusgaten... Die dingen. 😊

image1

Wat betekent de missie van Hallelujah voor jou?

We hebben een nobel streven dat ik met mijn hele zijn onderschrijf. Het is te gek dat er mensen zijn die dag in dag uit tegen hun zin naar het werk gaan. Hoe een bedrijf omgaat met z’n medewerkers is een graadmeter voor al de rest. 

Hoe omschrijf jij een droomwerkdag?

Enkele duidelijk omschreven taken waar ik rustig op eigen houtje aan kan werken met mijn hoofdtelefoon op, in mijn eigen coconnetje. Dat afgewisseld met een brainstorm of twee waarbij we cases van bedrijven omzetten in vernieuwende of effectieve acties.

De kookouder die 's middags langskomt en comfort food heeft klaargemaakt. Een doos pralines links of rechts.

Daarbovenop doet de computer wat ik wil en vind ik een ‘hack’ waardoor ik een taak nog vlotter afgewerkt krijg.

Wat zorgt er voor jouw Happiness?

Ook al is het auditief heel vermoeiend, ik hou van ‘t bakske vol. Als de hele bende er is en er wordt wat over en weer gegrapt. 

Lindsay die altijd mee uit de bol gaat op een boenke boenke-classic, de verwarring der Sofie’s (we hebben er tegenwoordig twee), Lucas die dad jokes maakt, Ulrich in een lila trui, de lach van Dieter (kruising tussen een gemartelde hamster en oldtimer-toeter), Inge die zegt dat we ‘in onze kracht moeten staan’ en dan als klap op de vuurpijl Baileys die van opwinding een klein beetje op de kantoorvloer plast (er lopen hier twee Franse bulldogskes, Baileys is het manneke). 

Gewoon de usual stuff.

Wat wil jij graag bereiken met Hallelujah in de toekomst?

Omdat het bedrijf groeit, merk je dat er vanalles verandert in de manier waarop het bedrijf functioneert. Soms is het wat zoeken en soms gaan dingen vanzelf. Het is spannend om alles vanop de eerste rij en toch met een bepaalde afstand mee te maken. Zo’n scale-up, daar komt heel wat bij kijken en wat we doen is moeilijk te vatten in een ‘one size fits all’ product of dienst.

Hopelijk blijven we experimenteren en behouden we zo onze avant-gardestatus in de sector. Want Hallelujah, dat is anders. Anders en beter! 😊

Wil jij je medewerkers een Shot of Happiness geven? Aarzel niet en...

Connect with us

Blog

gerelateerde artikels

doodle-whitepaper-icon

"Verbinding en Serious Happiness is in onze huidige maatschappij zo nodig"

Meet Inge Wiame, onze Chef Welzijn. Als Inge niet tussen de paarden, op het tennisveld of op haar yogamat te vinden is, is ze bezig met zingeving en duurzaamheid.false

Read More

De sleutel tot veiliger werk zit in je bedrijfscultuur

Het aantal arbeidsongevallen is in de laatste 10 jaar nog nooit zo laag geweest. Je bent misschien geneigd om “hoera” te roepen, maar wie in de bouw- en/offalse

Read More

Social Capital: een game-changer voor je organisatie

Kent jouw organisatie de waarde van haar sociaal kapitaal? Zonde als dat niet zo is! We vertellen je graag waarom.

Read More