‘Mijn collega’s omschrijven mij als perfectionistisch. Terecht, want dat is nodig bij deze job.’

Organisatorisch wonder, de vrolijkheid zelve en enthousiaste dog mom. Maak kennis met Lindsay! Als projectmanager zorgt ze voor happy klanten en leidt ze alles in goede banen. Altijd met een grote work hard, play hard-mentaliteit, want om hard te kunnen werken, moet je ook kunnen ontspannen. En dat laatste doet ze het liefst op Ibiza, met een cocktail in de hand en de zon op haar snoet. 

Benieuwd hoe Lindsay in ‘t leven staat, wat haar Happiness bezorgt en wat ze wil bereiken? Let’s talk! 

Wat is jouw rol bij Hallelujah? 

Ik ben projectmanager. Beslist een klant om met ons in zee te gaan? Daar sta ik in de voor de opvolging van begin tot eind. Verder help ik mee met het uitwerken en produceren van nieuwe Shots of Happiness. 

Wat vind je fijn aan je job? 

Ik hou van alles wat met organisatie te maken heeft. Projecten opvolgen, naar deadlines toewerken, alles in een nette structuur gieten... Dat doe ik heel graag. Als klanten na een project contact opnemen om te vertellen dat ze blij zijn met de samenwerking, dan geeft me dat een zalig gevoel. 

Zie jij jouw persoonlijkheid gereflecteerd in het werk dat je doet? 

Mijn collega’s omschrijven mij als perfectionistisch. Terecht, want dat is nodig bij deze job. Ik ben goed in het overzicht bewaren, zien waar en wanneer ik moet ingrijpen, verschillende onderdelen van een project coördineren en strakke deadlines respecteren.  

Flexibiliteit is nog zo’n eigenschap die hier goed van pas komt. Je mag een traject dan nog zo goed uittekenen en voorbereiden, er gebeuren altijd onverwachte dingen die voor verandering zorgen. Dat is het mijn taak om snel te schakelen en een antwoord te bieden. Ik laat me niet snel uit mijn lood slaan. 

Je job kan stresserend zijn. Hoe kom jij na een drukke dag tot rust? 

Even gaan joggen werkt goed om het werk los te laten. Gezellig erop uit trekken met vrienden of familie is ook ideaal om de klik te maken. Niet enkel mentaal, maar ook fysiek. 

Wat betekent de missie van Hallelujah voor jou? 

Ik ben heel trots op wat we doen en geloof er keihard in. Zelf voelde ik ooit ook wat het is om geen werkgeluk te ervaren. Dan is een werkdag zwaar en kost het veel energie om jezelf telkens opnieuw te motiveren. 

Als projectmanager vind je jobs in zowat elke sector, maar voor mij is het vooral belangrijk om affiniteit te voelen met het werkveld. In de missie van Hallelujah kan ik me helemaal vinden: meehelpen om van de wereld een mooiere plek te maken en ervoor zorgen dat mensen met plezier naar hun werk gaan. 

De (gezonde) spanning die ik voelde toen ik bij Hallelujah ging werken, viel volledig weg tijdens de eerste werkdag. Een echte Hallelujah-erlebnis! Dit is helemaal wat ik wou, het voelde meteen juist en ik heb me vanaf het begin gesmeten alsof het mijn eigen bedrijf was. 

Hoe omschrijf jij een droomwerkdag? 

Als alles vlot verloopt en we bereiken de vooropgestelde doelen, dan ben ik een tevreden vrouw. Een goede brainstorm die me doet dromen mag ook niet ontbreken. Zo eentje waarvan de resultaten meteen juist aanvoelen en die zin geeft om erin te vliegen. De dag is voor mij echt geslaagd als ik me trots voel op onze verwezenlijkingen en de impact ervan zie. 

Wat zorgt er voor jouw Happiness? 

De collega’s geven mij enorm veel werkgeluk. We werken met een hele toffe groep mensen die elkaar helpen waar nodig. We kunnen erop los zeveren, maar doen dat altijd met veel respect voor elkaar. We hechten hier veel belang aan psychologische veiligheid. Dat geeft mij rust. Bij Hallelujah hoef ik niet te veel na te denken over ‘mag ik dit wel zeggen of doen?’, ik kan echt helemaal mezelf zijn. Samen sporten, samen eten of dingen op poten zetten om naast het werk samen iets leuks te doen: pure Happiness! 

Wat wil jij graag bereiken met Hallelujah in de toekomst? 

We willen nog veel grote en mooie projecten uitrollen, de doelen die we vooropgesteld hebben behalen en echt massa’s Shots of Happiness afvuren op de wereld. Het zou geweldig zijn als Hallelujah nog meer dan nu dé referentie is als het aankomt op werkgeluk. 

Ondertussen bouwen we verder aan het team. Stilaan zijn we een mooi geheel geworden waarbij elke schakel op elkaar is ingespeeld. Het familiale karakter van Hallelujah moet daarin de basis blijven. Ik wil graag groeien in projecten en diensten, maar zonder veel op te schalen. Liever een kleine kmo die snel kan schakelen en waarin er ruimte is voor eigenheid, dan een groot bedrijf waarin je als mens wordt weggecijferd. 

Oh en nog meer hondjes verwelkomen op kantoor zou ook fijn zijn, want die bezorgen mij instant Happiness. 

 

Wil jij je medewerkers een Shot of Happiness geven? Aarzel niet en...

Connect with us

Blog

gerelateerde artikels

doodle-whitepaper-icon

‘Werken in mijn coconnetje, een brainstorm en de kookouder die comfort food brengt. The dream!'

Waar Rozemarijn is, wordt er gelachen. En als ze niet met mopjes strooit, dan schudt ze ideeën uit haar mouw alsof het niets is. Met haar out-of-the-box-denkwijzefalse

Read More

Hallelujah in gesprek met Mirabel Hoys, Directeur HR Consulting Attentia

“Mijn tip voor leidinggevenden om het werkgeluk van jongeren te vergroten? Creëer een omgeving waar autonomie en psychologische veiligheid voorop staan”

Read More

Hallelujah in gesprek met Niki Mistiaen, Employee Happiness Advisor TVH

Jongeren hebben de sleutel tot meer werkgeluk zelf in handen volgens Niki Mistiaen, Employee Happiness Advisor bij TVH: “Het begint allemaal met geloven in jezelffalse

Read More