Happiness Ambassadeurs bij ACCENT JOBS

De interne Happiness Ambassadeurs gaan bij Accent zelf aan de slag om Happiness te verspreiden onder de medewerkers dankzij ons Happiness Ambassador Abonnement

DE UITDAGING

Accent vindt het heel belangrijk om regelmatig acties te kunnen doen die de sfeer, teamgeest en Happiness bevorderen onder de medewerkers. Als support center met meerdere afdelingen die verdeeld zitten over verschillende verdiepingen is het niet eenvoudig om collega’s te mobiliseren – laat staan dat het nog duidelijk is voor iedereen ‘wie is wie?’.

Daarom heeft Accent de boxen van Hallelujah in het leven geroepen die een handige leidraad zijn om op een informele manier kennis te laten maken met de verschillende collega’s – en de teamgeest te bevorderen. 

DE ACTIE

Het Happiness Ambassadeur Abonnement werd daarom opgestart bij Accent. De interne Happiness Ambassadeurs kregen een training waarna ze helemaal zelf aan de slag konden om op regelmatige basis Happiness acties te doen met hun collega’s.

 

Hallelujah Happiness Training

 

Meerdere keren per jaar wordt er door Hallelujah een Happiness Box opgestuurd boordevol met ideeën, tips&tricks en tools om zelf initiatieven op te zetten die de Happiness bevorderen.  

HET RESULTAAT

Accent heeft nu een team gemotiveerde Happiness Ambassadeurs. Dat team verliest geen tijd met het uitdenken van concepten dankzij de inspiratie die ze krijgen via de Happiness Ambassador Boxes.

 

Wil jij je medewerkers een Shot of Happiness geven? Aarzel niet en...

 

Connect with us

 

Case

gerelateerde artikels

doodle-whitepaper-icon

Eye-opening Happiness Kick-off bij Chiesi

De kick-off van een Happiness traject: inzicht, beleving en fun!

Read More

Hallelujah in gesprek met Niki Mistiaen, Employee Happiness Advisor TVH

Jongeren hebben de sleutel tot meer werkgeluk zelf in handen volgens Niki Mistiaen, Employee Happiness Advisor bij TVH: “Het begint allemaal met geloven in jezelffalse

Read More

De KBVB speelt kort op de bal met het Happiness Lab

De KBVB kreeg nieuwe inzichten in de werkbeleving van hun medewerkers dankzij het Happiness Lab.

Read More