Een citytrip tijdens de pauze bij Mobile Vikings

De medewerkers van Mobile Vikings konden samen op citytrip naar Barcelona, gewoon tijdens de pauze op het werk zelf.  

 

de uitdaging

Mobile Vikings bestaat dit jaar 10 jaar en dat wilden ze intern niet ongemerkt laten voorbij gaan. Door de erg drukke periode waar ze door gingen, wilden ze dit op kantoor organiseren om zo àlle medewerkers te betrekken, ook diegenen die moeilijk hun werkplek voor langere tijd konden verlaten. Om iedereen te bedanken voor hun harde werk, wilden ze het liefst iedereen een city-trip cadeau doen, maar dit was om praktische redenen niet haalbaar.

de actie

Het “Around The World - Barcelona”-concept werd opgezet. Wij zorgden voor een blitzbezoek aan Barcelona, een toffe activiteit en een aangepaste maaltijd. En na de pauze kon iedereen met een ervaring rijker terug aan de slag.  

case-citytrip-tijdens-de-pauze-bij-mobile-vikings

Het resultaat

De creativiteit van de aanpak was voor Mobile Vikings een groot pluspunt. En daarnaast ook het feit dat het kon doorgaan op het kantoor zelf. De setting bleef bovendien ook heel de dag op kantoor staan. Zo kon iedereen van de actie genieten. 

De feedback van de medewerkers was heel positief. Vooral de smoothie stand viel in de smaak. 

 

Wil jij je medewerkers een Shot of Happiness geven? Aarzel niet en...

Connect with us

 

Case

gerelateerde artikels

doodle-whitepaper-icon

Dit waren de 4 learnings van Happiness @ Work 2019

Een werkplek waar je successen boekt èn gelukkig bent? Dat willen we allemaal. En bedrijfsleiders maar best ook. Onderzoek heeft uitgewezen dat happy bedrijven meerfalse

Read More

Vermijd de crash: Wat hebben happiness en veiligheid met elkaar te maken?

Er zijn weinig sectoren waar het belang van veiligheid zo prangend is als in de vliegtuigindustrie. Een probleem met veiligheid is daar al snel een kwestie vanfalse

Read More

Een belevingsgerichte bevraging van de medewerkers bij Makro

Wat is de waarde van een medewerkersbevraging zonder spontane en eerlijke feedback?

Read More