Waarom ook jouw organisatie ambassadeurs nodig heeft

 

HR people, founders en CEO’s, opgelet: als je volgende keer rond de strategietafel gaat zitten, zet dan deze game-changer op de meeting agenda: ambassadeurs! 🚀

3 redenen waarom ambassadeurs een must-have zijn voor je organisatie.

 

Betere samenwerking 🤝


Ambassadeurs zijn wandelende connection boosters die afdelingen, teams en individuen met elkaar verbinden. Met hun positieve vibes wordt samenwerken een eitje, en da’s een win-win voor zowel je medewerkers persoonlijk, als voor de doelstellingen van je organisatie.

 

Strategische doelen smashen 🚀


Over doelstellingen gesproken: met de juiste ondersteuning zijn jouw ambassadeurs ook strategische ninja's! Ze duiken diep in de missie van het bedrijf en verspreiden die overal. Of het nu gaat om het installeren van een veiligheidscultuur, communicatie tussen teams verbeteren of #absenteïsme en #verloop bestrijden: onderschat de rol die jouw ambassadeurs hierin kunnen spelen niet.

 

Erkenning, voldoening en autonomie🌟


Organisatie op volle toeren, check.
Alle medewerkers content, double check.
Een royale portie autonomie, erkenning en voldoening voor je ambassadeurs, triple check.

Ambassadeurs kennen een persoonlijke en professionele groeischeut, en dat doet deugd.

Ze ontwikkelen vaardigheden zoals communicatie, persoonlijk leiderschap, netwerken… Kortom: skills for life die bijdragen aan hun veerkracht én het succes van de organisatie op de lange termijn.

 

Hallelujah geeft je organisatie een upgrade met impactvolle ambassadeurswerkingen, trainingen en netwerkversterkende acties. Meer weten? Neem contact op.

Blog

gerelateerde artikels

doodle-whitepaper-icon

Happiness Ambassadeurs bij ACCENT JOBS

De interne Happiness Ambassadeurs gaan bij Accent zelf aan de slag om Happiness te verspreiden onder de medewerkers dankzij ons Happiness Ambassador Abonnement.

Read More

Dit waren de 4 learnings van Happiness @ Work 2019

Een werkplek waar je successen boekt èn gelukkig bent? Dat willen we allemaal. En bedrijfsleiders maar best ook. Onderzoek heeft uitgewezen dat happy bedrijven meerfalse

Read More

Copy, kippenfilet en monkey brains

We staan er vaak niet bij stil, maar alles wat je ziet op het scherm of op papier, dat wordt door iemand geschreven. Bij ons is die iemand Chiara en dat maakt onsfalse

Read More