SERIOUS HAPPINESS ALL YEAR ROUND

partner program

This is serious happiness at work. The full package. Ons partner program is een programma met een combinatie van little en big shots of happiness, en dat het hele jaar door. Idealiter laat je eerst ons lab passeren voor een grondig onderzoek naar de noden van jouw werkvloer.

Op die manier kunnen we naadloos inspelen op wat er leeft bij jouw medewerkers.

Happiness

doodle-notebook
In onze academy leiden we enkele van jouw werknemers op tot echte happiness heroes. Zij zorgen doorheen het jaar voor little shots of happiness, kleine, verrassende interventies die de sfeer op jouw werkvloer gegarandeerd omtoveren van lichtgrijs naar alle kleuren van de regenboog.

All year round 

doodle-paperplane
Ons Hallelujah-team komt daarnaast ook vier keer per jaar langs om voor big shots of happiness te zorgen. Telkens verrassend, en telkens op een manier waarop het bedrijf volledig operationeel blijft. Wanneer jullie ‘s avonds naar huis gaan, lijkt het alsof er niets is gebeurd. Behalve dan in de harten van jouw werknemers. Per kwartaal lassen we ook een moment in om te evalueren hoe het met de happiness gesteld is. Je hebt zelden zo’n groeicurve gezien!
doodle-bus
Wanna
join?
Ontdek hier hoe ons partner program voor jou serious happiness kan creëren op een duurzame manier.