docusign-yiW2yzZNnFo-unsplash-1

 

HALLELUJAH ZOEKT EEN GEMOTIVEERDE JUNIOR HR BUSINESS DEVELOPER

 

Bij Hallelujah is het onze missie om Serious Happiness naar het werk te brengen. We willen dat iedereen zich er goed, veilig en verbonden voelt om elke dag het beste van zichzelf te geven. En we zoeken iemand die daar graag mee z’n schouders onder zet.

 

Wil jij bijdragen aan gezonde, productieve en menselijke organisaties? Klinken opleidingen, doorgroeimogelijkheden en een marktvernieuwende context jou als muziek in de oren? Dan word jij misschien onze nieuwe collega!

 

Solliciteer snel!

 

Ben jij een match voor de job?

Je bent een echte sales enthusiast met een passie voor HR en helemaal klaar om Hallelujah mee op de kaart te zetten. Je kan niet wachten om Serious Happiness te verspreiden door onze diensten te introduceren in je eigen netwerk en ver daarbuiten. Daar ga je graag the extra mile voor, want je wilt slagen en bent een doorzetter. Uitdagingen? Daar krijg je energie van! Je trekt vlot je plan in het Nederlands en het Engels en spreekt daarbovenop een woordje Frans. Ah oui!

 

Jij bent de baas (en leert ondertussen bij)

We geven jou de autonomie om onze bestaande salesstrategie te optimaliseren en zo onze klantenportefeuille verder uit te breiden. Je denkt ook zelf na over haalbaarheid en rendabiliteit tijdens contractbesprekingen met de klant en neemt de administratieve afhandeling er graag bij. Natuurlijk kan je rekenen op support: onze Senior Business Developer staat aan je zijde om jou de kneepjes van het vak te leren en je werkt nauw samen met de rest van het team. Op regelmatige basis deel je jouw vooruitgang en genomen acties en je informeert in samenspraak met de HR-projectcoördinator je collega’s over aankomende projecten en to do’s.

 

Het gevoel zit goed

Je hebt niet alleen veel voeling met sales en HR, je voelt ook een klik met ons team. Bij Hallelujah kom je terecht in een kleine en hechte groep, waar we elkaar goed kennen en iedereen zichzelf kan zijn. Lunchen in de zon of schaduw (we hebben een grote parasol), een sportieve activiteit tussendoor of een drankje om de werkdag af te sluiten hoort daar onlosmakelijk bij. 

Wij trakteren jou op Serious Happiness

✓ Je krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om je eigen functie verder vorm te geven

✓ Je groeit mee met onze organisatie in een marktvernieuwende context. Yes, we do have a mission! 

✓ Je komt terecht in een jong en gedreven team dat elke dag hun creatieve geest en onuitputtelijk enthousiasme in de strijd gooit om het werkgeluk binnen bedrijven te vergroten.

✓ Wie mee bijdraagt aan onze groei, mag daar ook voor beloond worden. We bieden jou daarom graag een motiverend salarispakket met tal van extralegale voordelen aan.

 

Solliciteer snel!

visual-who-calls-the-shots-2022-2-transparant