docusign-yiW2yzZNnFo-unsplash-1

 

We zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste JUNIOR HR BUSINESS DEVELOPER

 

Het is onze missie om Happiness naar het werk te brengen. Wij willen dat iedereen er zich goed, veilig en verbonden voelt om elke dag het beste van zichzelf te kunnen geven. Op die manier dragen we bij aan gezonde, productieve en vooral ook menselijke organisaties die helemaal klaar zijn om de uitdagingen van de toekomst aan te kunnen.

We combineren onze games met brains in alles wat we doen en kiezen voor een evidence-based aanpak! 

 

Solliciteer nu snel!

 

Wil jij in een omgeving terecht komen die opleiding en doorgroeimogelijkheden kan garanderen? Heb jij zin om in een marktvernieuwende context te werken? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega, Hallelujah!  


Nieuwsgierig naar wat we nog meer zoeken?

✓ Als echte sales enthousiast met goesting in HR ben je klaar om Hallelujah mee op de kaart te zetten! Je kan niet wachten om onze diensten te introduceren in je eigen netwerk en ver daarbuiten. 

 

✓ Je wil slagen en bent een doorzetter, geen opgever.  

 

✓ Deins je niet terug voor een uitdaging meer of minder en ben je vlot 2-talig: Nederlands & Engels en spreek jij bovendien een woordje Frans? Kom hieronder dan snel te weten wat we voor jou in petto hebben.

 

 

Jouw takenpakket?

Over volgende zaken krijg jij alvast de volledige autonomie:

✓ Omdat we weten dat je staat te popelen om onze diensten kenbaar te maken in Vlaanderen en ver daarbuiten geven we jou graag de vrijheid om onze bestaande sales strategie te optimaliseren en onze klantenportefeuille verder uit te breiden. 

✓ Haalbaarheid, rendabiliteit… jij houdt het allemaal nauwlettend in het oog tijdens de contractbesprekingen met de klant. De administratieve afhandeling neem je er graag bij.
  

✓ Je werkt samen met de Senior Business Developer die jou de knepen van het vak zal leren.

✓ Teamwork makes the dream work! Op regelmatige basis deel je jouw vooruitgang en genomen acties met het team en informeer je hen, in samenspraak met de HR Project coördinator, over aankomende projecten en to do’s.

Last but not least! Wat kunnen wij je bieden?

✓ Je krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om je eigen functie verder vorm te geven. 

✓ Je groeit mee met onze organisatie in een marktvernieuwende context. Yes, we do have a mission! 

✓ Het team: Hallelujah bestaat uit een jong en gedreven team die met hun creatieve geest en onuitputtelijk enthousiasme het werkgeluk binnen bedrijven wil verspreiden.

✓ Wie mee bijdraagt aan onze groei mag hiervoor ook beloond worden. We bieden jou daarom graag een motiverend salarispakket met tal van extralegale voordelen aan.

 

Solliciteer nu snel!

visual-who-calls-the-shots-1