wat kan je verwachten?

 

hr-doelstellingen halen: een plan van aanpak


1. Persoonlijk plan

Voor elke organisatie creëren we de ideale cocktail. Die formule van shots of happiness maken we op basis van jullie hr-doelstellingen! En meten is weten, daarom baseren we ons op recente data -zoals een personeelsbevraging- en mag je rekenen op een wetenschappelijk onderbouwd programma. De juiste shots op maat van jouw organisatie, daar kan je van op aan!

 

doodle-book

 

2. Shots afvuren

Gedurende een jaar worden er 6 shots of happiness uitgedeeld. Elke medewerker ontvangt die op zijn of haar werkplek. Door 1 shot om de 2 maanden af te vuren boosten we het engagement en de betrokkenheid. Je organisatie zegt zonder woorden dat elke medewerker erbij hoort en zijn of haar engagement ertoe doet.

Die small wins betekenen samen één grote win voor het hele bedrijf!

 

arrow_hallelujah

 

3. Evalueren

Als het jaar bijna om is, zitten we terug even samen. Behaalden we de vooropgestelde hr-doelstellingen? Welke verbeteringen zijn er merkbaar? We evalueren en sturen bij op basis van eventuele nieuwe doelen.

 

book

 

doodle-action

 

Onze shots verhogen het engagement, de betrokkenheid en verbondenheid!
 
Wil jij graag jouw shots of happiness voor jouw organisatie?
 
Yes, please!

De ROI voor jouw organisatie

Een eenmalige boost is leuk, maar daar haal je geen topresultaten mee. De effecten zie je pas op een iets langere termijn.

Onderzoek wijst uit dat engagement fluctueert en je het continu op peil dient te houden. Als je dat doet, zorg je voor kleine succeservaringen bij jouw medewerkers. En al die kleine succeservaringen vormen samen een goed bedrijfsresultaat. De shots of happiness regelmatig toedienen wérkt dus effectief.

Onze shots verhogen het engagement, de betrokkenheid en verbondenheid. Daardoor daalt het ziekteverzuim en stijgt de productiviteit en het communitygevoel.

Je behaalt er je hr-doelstellingen mee. Tevreden werknemers zorgen mee voor een gezond bedrijf!

doodle-yes

 

Omdat we van België één van de productiefste spelers van Europa willen maken, geven we je de kans om als early bird deel te nemen. Daardoor krijg tijdelijk je eerste shot aan 8 euro in plaats van 9 euro per medewerker!

 

Probeer de shots uit