pexels-tima-miroshnichenko-5686051

 

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN 
BUSINESS MANAGER 'HAPPINESS LAB'

 

Zin om als Business Manager mee je schouders te zetten onder onze marktvernieuwende organisatie? Voel je de drive om te ondernemen en ben je van vele markten thuis? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega, Hallelujah!

 

Solliciteer nu snel!

 

Hallelujah ondersteunt organisaties bij het afnemen van medewerkersbevragingen. Saai? Niet met het Happiness Lab! Op een interactieve en evidence-based manier zorgen we dat medewerkers heel wat beleven in ons Happiness Lab én spontaan en eerlijk antwoorden op alle vragen. We bezorgen wetenschappelijk onderbouwde feedback waarmee organisaties nadien concreet aan de slag kunnen. Hallelujah takes happiness seriously, do you?

NIEUWSGIERIG NAAR JOUW ROL?


1. You're on a mission! Met een stevige rugzak aan business ervaring ben je klaar om mee de toekomst uit te stippelen van één van onze divisies. Je weet een heldere strategie uit te werken en je bent goed in het analyseren van data- en cijfermateriaal.

2. Met je commerciële ingesteldheid en ondernemingszin zorg je voor de verdere uitbouw van jouw eigen klantenportefeuille, zowel in binnen- als buitenland. De focus ligt, in eerste instantie, vnl. op het uitbouwen van partnerships met grote HR- en gezondheidsorganisaties. Je creëert een open en eerlijke verkoopomgeving waarbij jij optreedt als adviseur en expert. 

3. Krijg je bij het lezen van deze vacature heel wat ideeën om het Happiness Lab verder te ontwikkelen? Ideaal! Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om het belevingsgerichte concept nog verder uit te werken en nieuwe functionaliteiten toe te voegen. Je werkt nauw samen met verschillende interne en externe partijen om deze doelstellingen te realiseren. 

Wat we verwachten

  • Je hebt goesting om commercieel en ondernemend aan de slag te gaan. 

  • Nieuwe opportuniteiten en ideeën onderzoek je graag zelfstanding om nadien het team op een onderbouwde en enthousiaste manier mee te nemen in het verhaal. Daarnaast deel je graag jouw ervaringen met je collega's. 

  • Software development, functionele analyse,... Jij weet in grote lijnen waarover het gaat en je kan hierdoor vlot in gesprek gaan met verschillende IT-partners die een cruciale rol spelen bij de technische ontwikkeling van de verschillende concepten. 

  • Als talenknobbel druk jij je vlot en professioneel uit in het Nederlands, Frans & Engels.

Last but not least!
Wat kunnen wij je bieden?

  •  Je krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om je eigen functie verder vorm te geven. Waar nodig voorzien we de nodige ondersteuning via zowel interne als externe kanalen.

  • Je groeit mee met onze organisatie in een marktvernieuwende context. Yes, we do have a mission!

  • Het team: Hallelujah bestaat uit een jong en gedreven team die met hun creatieve geest en onuitputtelijk enthousiasme het werkgeluk binnen bedrijven wil verspreiden.

  • Wie mee bijdraagt aan onze groei mag hiervoor ook beloond worden. We bieden jou daarom graag een motiverend salarispakket en een bijkomende variabele verloning. Liever aan de slag op zelfstandige basis? Ook dit is een piste die we graag samen bekijken.

Hallelujah! Word jij onze nieuwe collega? Druk dan op de knop hieronder om online te solliciteren.

Solliciteer nu snel!

Hallelujah_team3