howard-bouchevereau-MU3SIgq5Gpw-unsplash

 

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN 
FREELANCE ART DIRECTOR

 

In een snel veranderende, digitaliserende wereld is Happiness dé basisgrondstof van elk gezond en duurzaam bedrijf. Hallelujah is een snelgroeiende scale-up met de ambitie om meer Happiness naar de werkvloer te brengen. Wij combineren onze games en brains in alles wat we doen en kiezen voor een evidence-based aanpak! Op die manier dragen we bij aan gezonde, productieve en vooral ook menselijke organisaties die helemaal klaar zijn om uitdagingen van de toekomst aan te kunnen.

 

Hallelujah takes happiness seriously, do you?

 

Solliciteer nu snel!

 

Hallelujah! We hebben je eindelijk gevonden: Een creatieve mind, pur sang!


Wat verwachten we van jou?

✓ Je kan conceptueel meedenken en met je creatieve brein zie je, op vlak van design, steeds vele mogelijkheden en kansen. Je gaat net dat stapje verder en verrast ons steeds met originele ideeën.

✓ Je bent een teamplayer en gezien Creative Suite geen geheimen meer voor je kent, kunnen we je alles vragen. Illustraties, photoshop, animatie… je bent van alle markten thuis.

✓ Ben je een meester in de grafische vormgeving? Top! Al gaat onze voorkeur naar iemand die, boven alles, ook onze ideeën vlug kan schetsen op een ouderwets stukje papier.

 

Jouw functie?

✓ Als Art Director krijg je de vrijheid om conceptueel mee te denken en je creativiteit de vrije loop te laten gaan. Je bent een kei in het visualiseren van onze hersenspinsels én je hebt ook zelf een duidelijke visie die je met ons deelt.

✓ Brainstormsessies bijwonen?! Jazeker. Als team overleggen we op regelmatige basis over onze projecten. Tijdens deze sessies kijken we naar jou wanneer het gaat over het conceptualiseren en visualiseren van de ideeën. Deze werk je nadien zelfstandig uit.

✓ Als ervaren Art Director durf je ‘out of the box’ te denken en kom je met straffe en ongeziene concepten naar voor. Verras ons!

Wat hebben wij voor jou? Veel Hallelujah!

✓ Je krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om jezelf te ontplooien en te experimenteren.

✓ Je komt terecht in een marktvernieuwende organisatie met een jong en gedreven team waarbinnen je echt het verschil kan maken.

✓ Wie mee bijdraagt aan onze groei mag hiervoor ook beloond worden. We bieden jou daarom graag een fulltime contract van onbepaalde duur met een motiverend salarispakket!

Hallelujah! Word jij onze nieuwe collega? Druk dan op de knop hieronder om online te solliciteren.

Solliciteer nu snel!

Hallelujah_team3