Teambanner_square_2023_V3

 

HALLELUJAH ZOEKT EEN FREELANCE SOFT SKILL TRAINER

Wil jij medewerkers helpen om de beste versie van zichzelf te worden? Nestel je je graag diep in de fluwelen kronkels van soft HR? Ben je geboren om te coachen en te trainen? Heb jij bovendien een aanstekelijke attitude en ben je gebeten door menselijke interacties en communicatie? Misschien ben jij dan wel de perfecte aanvulling voor team Hallelujah!

 

Solliciteer snel!

 

Halle-wie-jah?

Hallelujah versterkt de interne sociale netwerken van organisaties in heel Vlaanderen. Dat doet ze door Shots of Wisdom af te vuren op de medewerkers van die organisaties. Deze Shots of Wisdom zijn korte, laagdrempelige trainingen die de werkbeleving een boost geven en van medewerkers échte ambassadeurs maken. Van boekhouder tot garnalenpeller, van verpleger tot orderpicker: onze Shots maken soft skill knowledge toegankelijk voor ie-de-reen. Wil jij daar aan bijdagen?

 

Van stoffige motivatie naar schitterend enthousiasme.

Bij onze klanten werken mensen die vol potentieel zitten. (En frankly: bij onze niet-klanten óók, hé!) Als trainer wordt het jouw job om dat potentieel op te graven en te laten schitteren. Van feedback geven tot positief communiceren, van psychologische veiligheid installeren tot een growth mindset cultiveren: jij bezit de gouden tips & tricks om het waar te maken én weet bovendien hoe je ’t anderen eenvoudig en enthousiast kan aanleren. Met jouw kennis en ervaring ben je in staat om medewerkers van allerlei allooi te begeleiden in het ontwikkelen van waardevolle persoonlijke vaardigheden, in een onvergetelijke cursus of coachingsessie. Je voelt verschillende doelgroepen goed aan en weet de (bestaande) inhoud van Shots of Wisdom aan te passen om de grootst mogelijke impact te creëren.

 

Ervaringsgericht leren is de sleutel tot duurzame groei.

Vergeet de lange parlées en workshops die stiekem Powerpointpresentaties zijn. Awoe! Met onze Shots of Wisdom willen we medewerkers een interactieve leerervaring bieden – liefst met een vleugje rock ‘n roll. Als soft skill trainer weet jij als geen ander hoe je dit kunt realiseren. Je hebt een brede waaier aan oefeningen en activiteiten in je spreekwoordelijke schatkist. Je hebt oog voor de groepsdynamiek en weet deze positief te beïnvloeden, zodat deelnemers gemotiveerd zijn om een actieve bijdrage te leveren na de training. Met jouw positieve energie, luisterbereidheid en een vleugje humor weet je de deelnemers te inspireren en te stimuleren om hun grenzen te verleggen.

 

Je spreekt de taal van positieve verandering.

Euhm, ja, en misschien ook Nederlands, Frans en Engels. Da’s altijd handig. Als trainer ben jij de sleutel tot succesvolle (verander)trajecten binnen diverse organisaties. Je hebt een solide achtergrond in het trainen van verschillende groepen, variërend van bedienden tot arbeiders en het managementteam. Naast je trainingsuren wil je je ook engageren om SPOC te zijn voor de deelnemers van de trainingen en voor het directiecomité. Jouw positieve mindset en diverse achtergrond in L&D en soft skills stellen je bovendien in staat om mee te denken met andere Hallelujah-collega’s, zodat we samen fantastische nieuwe Shots of Wisdom kunnen brouwen. Over collega’s gesproken, je werkt niet alleen samen met onze trainers Bie, Els, Rozemarijn, Britt en Bart maar ook met alle creatieve breinen bij Hallelujah.

 

Als het gevoel maar goed zit

We kunnen wel nog even doorgaan met allerlei skills opnoemen waaraan onze ideale trainer “moet” voldoen, maar dit is het belangrijkste: je voelt ook een klik met ons team! Bij Hallelujah zijn we intussen ongeveer met een dozijn. We kennen elkaar goed, werken nauw met elkaar samen en – het belangrijkste: we kunnen allemaal unapologetically onszelf zijn. We hebben een gemeenschappelijke passie voor werkbaar werk, verbondenheid op de werkvloer en … taartjes. Of was het sport? Eén van de twee, we kunnen het ons even niet meer herinneren.

Wat wij jou bieden

Autonomie en ruimte om jezelf te ontwikkelen, maar ook een pak inhoudelijke ondersteuning.

De mogelijkheid om als freelancer remote en flexibel te werken. Héél af en toe zien we jouw pretty face wel graag eens op kantoor. Hoewel je freelancet ben je part of the team!

Een competitieve dagvergoeding.

Je groeit mee met onze organisatie in een marktvernieuwende context.

Je hebt een dozijn héle toffe collega’s. Allemaal anders, maar allemaal geweldig.

 

Solliciteer snel!

Teambanner_square_2023_V3