Teambanner_square_2023_V3

 

HALLELUJAH ZOEKT EEN ERVAREN NEW BUSINESS DEVELOPER

 

Wil jij bijdragen aan verbonden, menselijke organisaties? Ben je gewapend met een aanstekelijk enthousiasme en een grote overtuigingskracht? Heb je een talent (of gezonde interesse) voor B2B-sales? Begrijp jij de uitdagingen van moderne organisaties en zoek je graag mee naar oplossingen? Join our team!

 

Solliciteer snel!

 

Inspirator, motivator, overtuig...isator?

Als sales ambassador geef jij Hallelujah een smoel: je bent het gezicht van de organisatie en brengt als een echte ambassadeur jouw enthousiasme over op (potentiële) klanten. Je kamt met plezier de markt uit, altijd op zoek naar nieuwe klanten en kansen. Of het nu binnenkomende leads zijn of mensen uit je uitgebreide netwerk: dankzij jouw voeling met de markt en jouw ad rem-approach overtuig jij beslissingsnemers van de meerwaarde van Hallelujah. Dat doe je in het Nederlands net zo vlot als en français - en ook in het Engels trek je je plan.

 

You know the business

Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, ken jij de behoeften van je prospecten en klanten en geef je hen info en advies op maat. Dat kan jij als de beste, want door actief aan marktonderzoek te doen weet jij wat er speelt binnen jouw domein. Die kennis geef je ook door aan de Head of Sales, die ervoor zorgt dat onze service futureproof blijft. Lopende offertes en trajecten volg je van dichtbij op en je weet exact wanneer je je kans moet grijpen om herverkoop of meerverkoop te realiseren. Katching!

 

Wat we jou niet moeten leren

  • Je kent de markt op je duimpje: je slurpt de info over jouw verkoopsdomein op alsof het je mama's spaghetti is. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de markt.
  • Planmatig werken: je bepaalt doelen en prioriteiten en geeft de nodige tijd, acties en middelen aan om die doelen te bereiken.
  • Doorzetten: je bijt je vast, streeft je ambities na en laat niet los tot je je doel hebt bereikt.
  • Organiseren: je werkt zelfstandig door jouw doelstellingen te formuleren en jouw activiteiten goed te plannen. Je kostbare tijd en energie gaat naar prioriteiten en acute problemen.
  • Zorgen voor je klanten: je achterhaalt de wensen en behoeften van prospecten en klanten en handelt daarnaar. Een goede service en tevreden klanten staan bovenaan op je prioriteitenlijst.
  • Netwerken: je kent het belang van een netwerk. Jij geeft Hallelujah een smoel en bouwt waardevolle relaties en netwerken op om doelstellingen te realiseren. Wil je iets voor elkaar krijgen? Dan heb je meteen 5 namen in je hoofd die je kan contacteren.
  • The bigger picture: al je beslissingen en acties ondersteunen Hallelujah. Bij alles wat je doet, hou je rekening met de belangen van  Hallelujah.
  • Omgevingsbewustzijn: je bent mee met maatschappelijke, politieke en economische ontwikkelingen en zet die kennis strategisch in.
  • Mr./Mrs. Emotional Intelligence: zelfs in de stevigste onderhandelingen hou je altijd rekening met de gevoelens en behoeften van je omgeving.

Autonoom, maar nooit eenzaam

Aan autonomie geen gebrek bij Hallelujah. We geven jou de vrijheid om met jouw kennis uit het HR-veld onze bestaande salesstrategie te optimaliseren. Je denkt mee na over haalbaarheid en rendabiliteit voor de klant, begrijpt hun noden en kan ze matchen met Hallelujah-oplossingen. In het salesteam werk je daarvoor samen met onze Head of Sales (Ulrich) en je collega-Sales Manager (Els).

Om onze trajecten inhoudelijk uit te werken en een plan van aanpak te bepalen, werk je samen met het volledige Hallelujahteam. Op regelmatige basis deel je jouw voortgang en informeer je al je collega’s – in overleg met de HR-projectcoördinator - over aankomende projecten en to do’s.

Hoewel een cold call hier en daar er onvermijdelijk bij hoort, werk je ook voor je lead generation nauw samen met callcentermedewerkers, die met hun zoetgevooisde oproepen zelfs de koudste klanten al een beetje chambreren voor jou. Een beetje zoals een kostbaar stukje Pas De Blue dat pas tot zijn recht komt als het een halfuurtje op het aanrecht heeft gelegen. Een béétje.

 

Als het gevoel maar goed zit

Is er een klik met ons team? Bij Hallelujah zijn we intussen ongeveer met een dozijn. We kennen elkaar goed, werken nauw met elkaar samen en – het belangrijkste: we kunnen allemaal unapologetically onszelf zijn. We hebben een gemeenschappelijke passie voor werkbaar werk, verbondenheid op de werkvloer en … taartjes. Of was het sport? Eén van de twee, we kunnen het ons even niet meer herinneren.

Wat wij jou bieden

Je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris en een bijkomende variabele verloning op basis van je kennis en ervaring, aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen (bedrijfswagen, maaltijdcheques, ...)

Je groeit mee met onze organisatie en krijgt de kans om echt een verschil te maken in de HR-wereld.

Je komt terecht in een jong en gedreven team dat elke dag hun creatieve geest en onuitputtelijk enthousiasme in de strijd gooit om de verbondenheid binnen bedrijven een boost te geven.

 

Solliciteer snel!

Teambanner_square_2023_V3