THIS IS WHERE THE HAPPINESS HAPPENS

PLAYGROUND

Op de playground komt al onze kennis samen en ontwikkelen we een uniek aanbod van grote en kleine activaties. Met interactieve spelen, maar ook verrassende events maken we van elke werkvloer een leuke, dynamische plek waar werknemers graag naartoe komen.

Onze activaties, of shots of happiness zoals wij ze zelf noemen, komen in alle soorten en maten. Zo is er altijd voor ieder wat wils. Want les gouts et les couleurs…

Shots of happiness

doodle-coffee

Dankzij gefundeerd onderzoek weten wij dat één big bang niet genoeg is om een werkvloer structureel te transformeren. Daarom bieden wij een totaalverhaal aan waarbij een ruim aanbod aan little en big shots of happiness op je werkvloer losgelaten kan worden. En dat steeds op maat van jouw noden en werkvloer: zo is de impact groots én duurzaam.

Ontdek onze shots of happiness     doodle-do-it

 

Little shots of happiness

doodle-letter

Onze little shots of happiness worden opgestuurd in een Happiness Box. Denk: een originele fitometer doorheen je bedrijf, random acts of kindness onder de collega’s of recepten tegen middagdipjes. Onze inspiratie is eindeloos. Deze boxen zijn DIY en worden door de Happiness Heroes van jouw bedrijf ontvangen. Zij zijn de door onze Academy opgeleide experts. Ze weten precies hoe ze dit pakketje vol happiness moeten uitpakken en uitrollen.

Big shots of happiness

doodle-action

Voor de big shots of happiness komen wij tot bij jullie en hoeven jullie enkel achterover te leunen en te genieten. En dat steeds verrassend, en telkens op een manier waarop het bedrijf volledig operationeel blijft. Een crazy kart sessie op jouw bedrijf? Een citytrip waarvoor je het bedrijf niet hoeft te verlaten? Een manier om je werknemers de avond écht vrijaf te geven? Wij komen alles opbouwen en breken de hele boel achteraf netjes weer af. Wanneer jullie ‘s avonds naar huis gaan, lijkt het alsof er niets is gebeurd. Behalve dan in de harten van jouw werknemers.

 

doodle-omgProbeer de shots uit

doodle-play
WANNA PLAY?
Ontdek hier hoe onze playground voor jou serious happiness kan creëren op een speelse manier.

Cases

doodle-camera