THIS IS WHERE THE RESEARCH HAPPENS

LAB

In ons lab doen wij toegepast onderzoek naar happiness op de werkvloer. We combineren de data die we verzamelen uit ons on-site onderzoek met de uitgebreide research van onze in-huis experte, dr. Karolien Hendrikx. Zij doet als arbeidspsychologe reeds jarenlang onderzoek rond werkbeleving, zowel vanuit academische hoek als vanuit de praktijk.

We houden op die manier de vinger aan de pols van de laatste ontwikkelingen, en zijn als eerste op de hoogte van wat er in het veld leeft. Zo kunnen we rechtstreeks inspelen op de noden en behoeften van jouw werkvloer.

 

Meten is weten

doodle-notebook
Omdat Hallelujah staat voor serious happiness, willen wij natuurlijk niet zomaar wat komen leveren. Wij onderzoeken graag zelf de specifieke noden van je werknemers. Zo kunnen we op maat van jouw werkvloer een aangepast programma samenstellen. En guess what, dat doen wij op onze hoogsteigen Hallelujah manier!

Meten is spelen

doodle-idea
Wij meten terwijl jullie spelen. Daarvoor ontwikkelen we een interactief mobiel Happiness Lab waarin we jouw werknemers spelenderwijs bevragen. Op die manier bekomen we de meest eerlijke en onbevangen resultaten die de doorsnee tevredenheidsenquête vér overstijgt.

Weten is spelen

doodle-paperplane

Wij parkeren weldra ons mobiel lab op jullie parking en zetten de deuren open voor een gamified vragenlijst die je zal verrassen: de vragen komen in een originele spelvorm, waardoor je haast niet anders kan dan spontaan en eerlijk te antwoorden. De resultaten van deze ervaring vertalen we vervolgens naar een programma op maat van jouw noden.

doodle-bus
Wanna 
EXPLORE?
Ontdek jij ook graag hoe ons Happiness Lab werkt? Wij komen graag bij jou langs om onze innovatieve aanpak te laten beleven.