“Around the world” met COMBELL

“Around the world” met COMBELL

Een originele, tropical barbecue boordevol nieuwe ervaringen die samen met de collega’s werden beleefd, zorgde bij Combell voor een blijvende indruk.

DE UITDAGING

Combell wilde graag het team eens samen brengen. De zomer kwam eraan. Het was tijd voor een feestje. Een barbecue om het seizoen te starten, leek hen een goed idee. 

 

DE ACTIE

Hallelujah zette voor Combell het “Around The World”-concept op. Het thema werd Hawai. Er werd een barbecue georganiseerd, met opblaasbare banden achter boten, jacuzzi, surfrodeo, cocktails, DJ, dansfeest, … Het was dus niet zomaar een willekeurige barbecue, maar een barbecue vol beleving, waarbij de collega’s samen nieuwe ervaringen konden beleven en samen plezier konden maken. 

 

HET RESULTAAT

De medewerkers vonden het fantastisch. Er werd ons verteld dat iedereen vroeg om het te herhalen. Ze praten er nog steeds over. Het heeft een blijvende indruk nagelaten. 

 

Meer over playground

 

Playground

gerelateerde artikels

Happiness Heroes bij ACCENT JOBS

De interne happiness heroes gaan bij Accent zelf aan de slag om happiness te verspreiden onder de medewerkers dankzij ons Happiness Hero Abonnement. 

Read More

Echte helden bij INTRUM

Intrum maakt furore door de medewerkers tijdens een dag vol verrassingen in the spotlight te zetten als echte helden. 

Read More

Een citytrip tijdens de pauze bij Mobile Vikings

De medewerkers van Mobile Vikings konden samen op citytrip naar Barcelona, gewoon tijdens de pauze op het werk zelf.  

Read More