Een schot in de roos bij EEG.

Om de uitdagingen binnen hun organisatie beter te begrijpen en aan te pakken, combineerden we onderzoek en verbinding op een speelse manier bij EEG. Een schot in de roos!

DE UITDAGING

EEG is een familiale groep gespecialiseerd in gebouwentechnieken. Ze klopten bij ons aan met een aantal vragen. Hoe kunnen we de uitdagingen binnen de organisatie beter begrijpen? Waar ligt de oorsprong voor bepaalde zaken? En op welke manier kunnen we onze interne waarden meer laten leven?

Wij stelden voor om niet meteen een traject te implementeren, maar van start te gaan met een bevraging bij de medewerkers om van daaruit een verhaal te schrijven.

 

DE ACTIE

Samen met EEG zetten we een dartstoernooi op poten waar we de bevraging aan koppelden. We nodigden alle medewerkers uit om vrijdagmiddag het werk wat vroeger neer te leggen en samen te komen. Onze interactieve bevraging vond plaats in een festivalsfeer:

  • Het toernooi werd begeleid zodat de wedstrijden vlot verliepen.
  • We stemden alle communicatie af op het thema ‘darts’.
  • Foodtrucks en een frisse pint, cava of limonade. Muziekje dabei!

De stemming was uitgelaten. Medewerkers die twijfelden aan hun oog-handcoördinatie supporterden hun favoriet naar de top.

HET RESULTAAT

Het dartstoernooi werd een succes en de medewerkers apprecieerden de actie enorm. Ze namen enthousiast deel en 80% van hen vulde de bevraging in. EEG en Hallelujah blijven dus met plezier samenwerken in de toekomst! Binnenkort organiseren we een Kick-off en lanceren we onze Shots of Wisdom.

 

Zelf ook zin in extra Happiness en Wisdom? Neem contact op met Ulrich.

Case, Blog

gerelateerde artikels

doodle-whitepaper-icon

Waarom een goed team net als mayonaise is

Happiness op het werk als een doodserieuze zaak behandelen is één van de core values van Hallelujah – maar waarom eigenlijk? Zijn er, behalve dat gelukkig zijnfalse

Read More

Eye-opening Happiness Kick-off bij Chiesi

De kick-off van een Happiness traject: inzicht, beleving en fun!

Read More

Op een creatieve manier Happy@Work bij Tekni Plex

Verrassende kleine attenties zorgen voor meer happiness en een stevige boost bij de medewerkers van Tekni Plex.

Read More