“Een belevingsgerichte aanpak is cruciaal!”

Lees hier hoe we samen met de medewerkers van Ghistelinck Autobedrijven hun werkplek nog geestiger en veerkrachtiger gemaakt hebben.

Hallelujah sprak met Danny Vermeulen, Global HR Manager bij Ghistelinck Autobedrijven. Samen met de medewerkers gaven we de verbondenheid en de veerkracht op de werkvloer een flinke boost!

 

DE UITDAGING

Ghistelinck biedt als Mercedes garage totaaloplossingen voor hun klanten. Het bedrijf heeft 8 vestigingen in heel België. De bal ging aan het rollen toen ze ons onder de arm namen voor een creatieve psychosociale bevraging. De medewerkers reageerden enthousiast en dat smaakte naar meer!

 

DE ACTIE

De resultaten van de bevraging zijn de magische ingrediënten voor onze ambassadeurswerking. Met specifieke kennis over de werkbeleving in het bedrijf, vuren we in elke vestiging regelmatig onze Shots of Wisdom af en bieden zo bouwstenen om van Ghistelinck Autobedrijven een geestige en veerkrachtige werkplek te maken. De ambassadeurs kregen een heleboel concrete tips om de verbondenheid op de werkvloer op een duurzame manier te boosten. Deze training is, net zoals onze bevraging, effectief dankzij een speelse, mensgerichte en wetenschappelijk onderbouwde aanpak.

 

HET RESULTAAT

Na het vergaren van zoveel wijsheid is het tijd dat we met onze ambassadeurs in gang schieten met Shots of Happiness… we kunnen nog niet verklappen hoe of wat, maar stay tuned!

 

Zelf ook zin in extra Happiness? Neem contact op met Ulrich.

Case

gerelateerde artikels

doodle-whitepaper-icon

Eye-opening Happiness Kick-off bij Chiesi

De kick-off van een Happiness traject: inzicht, beleving en fun!

Read More

Mag het wat meer zijn? Voor Shell C&T Gent wel!

Less is more... maar soms ook niet! Voor Shell C&T Gent zette Hallelujah een traject op poten waarin het allemaal gerust wat méér mocht zijn.

Read More

Werkgeluk in de praktijk: wat is de ware sleutel tot happy employees?

Als je ’s avonds van je werk naar huis gaat met het gevoel dat je die dag echt een heel goede dag op het werk hebt gehad, waaraan ligt dat dan? Misschien heb jefalse

Read More