HALLELUJAH TAKES HAPPINESS SERIOUSLY

Serious  doodle-chart-notebook-rotated

Wij laten mensen serious happiness beleven op het werk. We combineren onze games met brains in alles wat we doen. Niet zomaar een random spelletje, maar een spelletje dat ook serieus onderbouwd is. Niet alleen maar een serieuze wetenschappelijke aanpak, maar altijd plezier gegarandeerd. De positieve kracht van het spel op een evidence-based manier!

Happiness  doodle-paper-plane-1

Het is onze missie om happiness naar het werk te brengen. Want in een snel veranderende, digitaliserende wereld is happiness dé basisgrondstof van elk bedrijf. Wij willen dat iedereen zich goed voelt op het werk, zodat men er elke dag het beste van zichzelf kan geven, en zodat men samen met de collega’s kan bouwen aan een gezonde, duurzame organisatie.

doodle-vergrootglas

Look at these job offers

 

Show me please

Well, I've heard there was a ... HALLELUJAH STORY

doodle-bliksem

 

 

Toen Pieter en Dieter elkaar in de loop van 2016 tegen het lijf liepen, ontdekten beiden dat ze niet alleen een sterke ondernemende drive deelden, maar ook een krachtige visie. Ze wilden op een originele manier inzetten op het belangrijkste kapitaal in alle organisaties: de mensen. Want als je ervoor zorgt dat uw mensen gelukkig zijn, dan draait uw organisatie goed, om het in Pieter zijn eigen woorden te zeggen.

Lang aarzelen is niet aan hen besteed. Voorjaar 2017 hielden ze Hallelujah boven het doopvont. De aanpak zou vanaf het begin anders zijn. Geen verplichte nummertjes of platgetreden paden. Maar simpelweg met heel veel ambiance, een hoek af en een vijs los, mensen op het werk happiness laten beleven. Door verrassende, speelse kleine (w)onderbrekingen werden al snel heel wat harten veroverd.

Hard werken en evenveel plezier bleken succesfactoren voor Hallelujah. Het team groeide snel. De toekomstdromen reiken nog veel verder. We versterkten daarom onze fun & games met de nodige brains, en ontwikkelden ons zo tot experten in het produceren van happiness op het werk.

Wij gaan bij Hallelujah heel bewust voor die unieke synergie van brains en games in alles wat we doen. Niet zomaar een willekeurig spelletje, maar een spelletje dat ook serieus onderbouwd is. Niet alleen maar een serieuze wetenschappelijke aanpak, maar altijd vooral ook fun gegarandeerd. Dit is Hallelujah. Dit is Serious Happiness. 

 

Zo gaan we voluit voor onze missie om happiness naar het werk te brengen. Wij willen dat iedereen zich goed voelt op het werk. Wij willen dat men zich veilig en verbonden voelt om er elke dag het beste van zichzelf te kunnen geven.

Op die manier dragen we bij aan gezonde, productieve en vooral ook menselijke organisaties die helemaal klaar zijn om de uitdagingen van de toekomst aan te kunnen.

Games & Brains
The hallelujah happiness team

Samy Ben Said Samy Ben Said

SAMY

Energieke sales adept
Empathisch
Ambitieus
Tomorrowlander
Oilsjt Carnaval
Lindsay Maes Lindsey Maes

LINDSAY

Projectmanager
Oog voor detail
Doordachte doorzetter
Sporty spice Ibiza chick
Fashionista
Dieter De Vos Dieter De Vos

DIETER

Ondernemer pur sang
Motivator
Ga ni, besta ni
Daag me uit
BBQ-master
Karolien Hendrikx Karolien Hendrikx

KAROLIEN

Researcher - Storyteller
Psycholoog
Innovator
Toogfilosoof
Sucker for the 80’s
Foto nieuwe werknemer Foto nieuwe werknemer

JIJ OOK?

Stuur je enthousiaste sollicitatie naar Ohmygod@hallelujah.be

 DOWNLOAD ONZE NIEUWE WHITEPAPER

"THE BIG SHIFT: RETHINKING THE 'H' IN HRM"

 Een goed draaiende business start bij je werknemers. Daarom verkiezen we Hallelujah "happiness" resources tegenover "human" resources. Laat je gegevens achter en ontdek er alles over in onze nieuwe whitepaper.
doodle-whitepaper