docusign-yiW2yzZNnFo-unsplash-1

 

HALLELUJAH ZOEKT EEN ERVAREN HR BUSINESS DEVELOPER

 

Wil jij bijdragen aan gezonde, verbonden en menselijke organisaties? Een rugzak vol ervaring in de HR en B2B sales? Ben je een oplossingsgerichte, zelfstandige opportunity hunter die wil werken in een marktvernieuwende context? Welkom in ons team!

 

Solliciteer snel!

 

Rugzak vol ervaring, hoofd vol ideeën

Je kent de HR-wereld als je broekzak en hebt jarenlange ervaring in de B2B sales? Je gelooft in innovatieve, doeltreffende en verbindende manieren van samenwerken en wil hiermee de wereld helpen veroveren? Wees welgekomen!

Met jouw open blik, ad-rem approach en uitgebreide kennis overtuig je beslissingsnemers in allerlei soorten bedrijven van onze dienstverlening. Dat doe je in het Nederlands net zo vlot als in het Engels. (En daarbovenop spreek je een woordje Frans. Ah oui!) Je bent niet alleen een vlotte prater, maar weet ook van aanpakken. Met jouw tactische inzichten werk je heldere, haalbare salesstrategieën uit voor de korte en de lange termijn. Je houdt van zelfstandig werken, bent betrouwbaar, collegiaal en blinkt uit in het nauwgezet opvolgen van al jouw gesprekken en administratie.

 

Autonoom, maar nooit eenzaam

Aan autonomie geen gebrek bij Hallelujah. We geven jou de vrijheid om onze bestaande salesstrategie te optimaliseren en zo onze klantenportefeuille verder uit te breiden. Je denkt zelf na over haalbaarheid en rendabiliteit tijdens contractbesprekingen met de klant en neemt de administratieve afhandeling er graag bij. In het salesteam werk je daarvoor samen met onze Head of Sales (Ulrich) en twee Sales Managers (Els en Kristof).

Om onze Happiness-trajecten inhoudelijk uit te werken en een plan van aanpak te bepalen, werk je samen met het volledige Hallelujah-team. Op regelmatige basis deel je jouw voortgang en informeer je al je collega’s – in overleg met de HR-projectcoördinator - over aankomende projecten en to do’s.

 

Het gevoel zit goed

Je hebt niet alleen veel voeling met B2B en HR, maar je voelt ook een klik met ons team. Bij Hallelujah zijn we intussen ongeveer met een dozijn. We kennen elkaar goed, werken nauw met elkaar samen en – het belangrijkste: we kunnen allemaal unapologetically onszelf zijn. We hebben een gemeenschappelijke passie voor werkbaar werk, verbondenheid en … taartjes. Of was het sport? Eén van de twee, we kunnen het ons even niet meer herinneren.

Wat wij jou bieden

Je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris en een bijkomende variabele verloning op basis van je kennis en ervaring, aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen (bedrijfswagen, maaltijdcheques, ...)

Je groeit mee met onze organisatie en krijgt de kans om echt een verschil te maken in de HR-wereld.

Je komt terecht in een jong en gedreven team dat elke dag hun creatieve geest en onuitputtelijk enthousiasme in de strijd gooit om de verbondenheid binnen bedrijven een boost te geven.

 

Solliciteer snel!

visual-who-calls-the-shots-2022-2-transparant