docusign-yiW2yzZNnFo-unsplash-1

 

HALLELUJAH ZOEKT EEN ERVAREN HR BUSINESS DEVELOPER

 

Bij Hallelujah is het onze missie om Serious Happiness naar het werk te brengen. We willen dat iedereen zich er goed, veilig en verbonden voelt om elke dag het beste van zichzelf te geven. En we zoeken iemand die daar graag mee z’n schouders onder zet.

 

Wil jij bijdragen aan gezonde, productieve en menselijke organisaties? Ben jij een echte opportunity hunter met heel wat HR-ervaring en heb je zin om in een marktvernieuwende context te werken? Lees dan zeker verder.

 

Solliciteer nu snel!

 

Ben jij een match voor de job?

Je bent gebeten door HR en helemaal klaar om Hallelujah mee op de kaart te zetten. Je kan niet wachten om SeriousHappiness te verspreiden door onze diensten te introduceren in je eigen netwerk en ver daarbuiten. Van de CEO van een lokale holding tot Elon Musk: jij overtuigt beslissingsnemers met onweerlegbare argumenten en goeie portie enthousiasme van onze dienstverlening. Dat lukt jou in het Nederlands, maar ook in het Engels. En daarbovenop spreek je een woordje Frans. Ah oui! Je bent niet alleen een vlotte prater, maar weet ook van aanpakken. Met jouw tactische inzichten werk je heldere strategieën uit voor de korte en de lange termijn.

 

Jij bent de baas

Aan autonomie geen gebrek bij Hallelujah. We geven jou de vrijheid om onze bestaande salesstrategie te optimaliseren en zo onze klantenportefeuille verder uit te breiden. Je denkt ook zelf na over haalbaarheid en rendabiliteit tijdens contractbesprekingen met de klant en neemt de administratieve afhandeling er graag bij. Maar je staat er natuurlijk niet alleen voor: om de trajecten inhoudelijk uit te werken en een plan van aanpak te bepalen, werk je samen met het volledige team. Op regelmatige basis deel je jouw vooruitgang en genomen acties en informeer je het team – in overleg met de HR-projectcoördinator - over aankomende projecten en to do’s.

 

Het gevoel zit goed

Je hebt niet alleen veel voeling met business en HR, je voelt ook een klik met ons team. Bij Hallelujah kom je terecht in een kleine en hechte groep, waar we elkaar goed kennen en iedereen zichzelf kan zijn. Lunchen in de zon of schaduw (we hebben een grote parasol), een sportieve activiteit tussendoor of een drankje om de werkdag af te sluiten hoort daar onlosmakelijk bij. 

Wij trakteren jou op Serious Happiness

✓ Je krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om je eigen functie verder vorm te geven

✓ Je groeit mee met onze organisatie in een marktvernieuwende context. Yes, we do have a mission! 

✓ Je komt terecht in een jong en gedreven team dat elke dag hun creatieve geest en onuitputtelijk enthousiasme in de strijd gooit om het werkgeluk binnen bedrijven te vergroten.

✓ Je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris en een bijkomende variabele verloning op basis van je kennis en ervaring, aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen (bedrijfswagen, maaltijdcheques...) 

 

Solliciteer nu snel!

visual-who-calls-the-shots-1