docusign-yiW2yzZNnFo-unsplash-1

 

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN
HR PROJECT COORDINATOR

 

In een snel veranderende, digitaliserende wereld is happiness dé basisgrondstof van elk gezond en
duurzaam bedrijf. Voor onze klanten gaan we dan ook steeds op zoek naar de meest vernieuwende
manieren om meer happiness naar de werkvloer te brengen.


Wat hier gebeurt, gebeurt voor het eerst; en daar kan jij deel van uitmaken!

 

Solliciteer nu snel

 

Start je de dag graag met een creatieve brainstorm en deel je graag al jouw kennis met collega’s en klanten? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega, Hallelujah!  


Wat verwachten we van jou?

 Door jouw stevige background in HR ben je overtuigd van het belang van ‘happiness op de werkvloer’. Je hebt al meermaals een welzijnsbeleid/-traject uitstippelt en je weet als geen ander waar je rekening mee moet houden bij de implementatie hiervan. 

 

Tijdens presentaties overtuig je HR-directors op een natuurlijke manier, je spreekt vanuit ervaring en met kennis van zake. 

 

 Je bent graag de verbindende factor tussen onze verschillende teams (sales & operations) en je weet iedereen op het juiste moment te motiveren om er volledig voor te gaan.  

 

 Helicopterview? Ofcourse! Je bent sterk in het combineren van verschillende projecten en je kan hierbij de juiste prioriteiten stellen. Klanttevredenheid en de haalbaarheid van een project zijn zaken die jij nooit uit het oog verliest. 

 

Combineer je dit alles met een creatieve geest en ben je vlot 2-talig: Nederlands & Engels? Kom hieronder dan snel te weten wat we voor jou in petto hebben.

 

Jouw takenpakket?

Met een jong en creatief team zal er aan uitdaging en afwisseling geen gebrek zijn. Benieuwd naar jouw aandeel? Over volgende zaken krijg jij alvast de volledige autonomie:

Als project coördinator vertaal je de noden van de klant in een duidelijk plan van aanpak, deze pitch je vervolgens aan hen op een overtuigende manier. 

Je combineert diverse projecten in hun verschillende fasen van A tot Z. Je zoekt steeds naar creatieve oplossingen en houdt deadlines nauwkeurig in het oog. 

Je bent de schakel tussen de sales en het operationele, creatieve team. Je zorgt dan ook voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je kan het team leiden, motiveren en bijsturen waar nodig. 

Je neemt regelmatig deel aan brainstormsessies om vernieuwende en creatieve manieren te zoeken om werkgeluk aan te wakkeren/te verspreiden.

Wat hebben wij voor jou? Veel Hallelujah!

✓ Je krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om je eigen functie verder vorm te geven.


✓ Je komt terecht in een marktvernieuwende organisatie waar je echt het verschil kan maken, zowel intern als extern. Yes, we do have a mission


✓ Het team: Hallelujah bestaat uit een jong en gedreven team die met hun creatieve geest en
onuitputtelijk enthousiasme het werkgeluk binnen bedrijven willen verspreiden.


✓ Wie mee bijdraagt aan onze groei mag hiervoor ook beloond worden. We bieden jou daarom
graag een motiverend salarispakket en een bijkomende variabele verloning

 

Solliciteer nu snel

team 2021