docusign-yiW2yzZNnFo-unsplash-1

 

We zijn op zoek naar een ervaren en enthousiaste
HR BUSINESS DEVELOPER

 

Het is onze missie om Happiness naar het werk te brengen. Wij willen dat iedereen er zich goed, veilig en verbonden voelt om elke dag het beste van zichzelf te kunnen geven. Op die manier dragen we bij aan gezonde, productieve en vooral ook menselijke organisaties die helemaal klaar zijn om de uitdagingen van de toekomst aan te kunnen.

We combineren onze games met brains in alles wat we doen en kiezen voor een evidence-based aanpak! 

 

Solliciteer nu snel!

 

Ben jij een echte opportunity hunter met heel wat HR-ervaring en heb zin om in een marktvernieuwende context te werken? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega, Hallelujah!


Nieuwsgierig naar wat we nog meer zoeken?

Als echte hunter en met heel wat (corporate) sales ervaring in HR  ben je klaar om Hallelujah mee op de kaart te zetten! Je kan niet wachten om onze diensten te introduceren in je eigen netwerk en ver daarbuiten.

 

Met onweerlegbare argumenten overtuig je op een enthousiaste, professionele manier beslissingsnemers op C-level niveau van onze dienstverlening.  

 

Een plan van aanpak? Geen probleem, jij weet een heldere strategie uit te werken, zowel op lange als korte termijn. 

Deins je niet terug voor een uitdaging meer of minder en ben je vlot 2-talig: Nederlands & Engels en spreek jij bovendien een woordje Frans? Kom hieronder dan snel te weten wat we voor jou in petto hebben.

 

Jouw takenpakket?

Over volgende zaken krijg jij alvast de volledige autonomie:

✓ Omdat we weten dat je staat te popelen om onze diensten kenbaar te maken in Vlaanderen en ver daarbuiten geven we jou graag de vrijheid om onze bestaande sales strategie te optimaliseren en onze klantenportefeuille verder uit te breiden. 

✓ Haalbaarheid, rendabiliteit… jij houdt het allemaal nauwlettend in het oog tijdens de contractbesprekingen met de klant. De administratieve afhandeling neem je er graag bij.
  

✓ Je werkt samen met het volledige team om de trajecten bij de klanten inhoudelijk verder zal uitwerken. Tijdens deze overlegmomenten zorgen jullie samen voor een plan van aanpak.

✓ Teamwork makes the dream work! Op regelmatige basis deel je jouw vooruitgang en genomen acties met het team en informeer je hen, in samenspraak met de HR Project coördinator, over aankomende projecten en to do’s.

Last but not least! Wat kunnen wij je bieden?

Je krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om je eigen functie verder vorm te geven. 

Je groeit mee met onze organisatie in een marktvernieuwende context. Yes, we do have a mission! 

Het team: Hallelujah bestaat uit een jong en gedreven team die met hun creatieve geest en onuitputtelijk enthousiasme het werkgeluk binnen bedrijven wil verspreiden.

Een aantrekkelijk salaris en een bijkomend variabele verloning op basis van je kennis en ervaring, aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen, zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques,…

 

Solliciteer nu snel!

team 2021