jason-goodman-Oalh2MojUuk-unsplash

 

Freelance Project Manager ‘Happiness Lab'
(2 tot 3 dagen per week)

 

Hallelujah ondersteunt organisaties bij het afnemen van medewerkersbevragingen. Saai? Niet met het Happiness Lab! Op een interactieve en evidence-based manier zorgen we dat medewerkers heel wat beleven in ons Happiness Lab én spontaan en eerlijk antwoorden op alle vragen.

We bezorgen wetenschappelijk onderbouwde feedback waarmee organisaties nadien concreet aan de slag kunnen. Hallelujah takes happiness seriously, do you?

 

Solliciteer nu snel!

 

Zin om als Project Manager mee je schouders te zetten onder onze marktvernieuwende organisatie? Voel je de drive om te ondernemen en ben je van vele markten thuis? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega, Hallelujah!


Jouw rol

✓ You’re on a mission! Met een stevige rugzak aan business ervaring ben je klaar om mee de toekomst uit te stippelen van één van onze divisies. Je weet een heldere strategie uit te werken en je bent goed in het analyseren van data- en cijfermateriaal.  

 

✓ Je werkt samen met sales om opportuniteiten mee uit te bouwen naar een succesvolle samenwerking  

 

✓ Met je commerciële ingesteldheid en ondernemingszin zorg je voor de verdere uitbouw van jouw eigen klantenportefeuille, zowel in binnen- als buitenland. De focus ligt, in eerste instantie, vnl.  op het uitbouwen van partnerships met grote HR- en gezondheidsorganisaties. Je creëert een open en eerlijke verkoopomgeving waarbij jij optreedt als adviseur en expert. 

✓ Krijg je bij het lezen van deze vacature heel wat ideeën om het Happiness Lab verder te ontwikkelen? Ideaal! Je krijg de vrijheid en verantwoordelijkheid om het belevingsgerichte concept nog verder uit te werken en nieuwe functionaliteiten toe te voegen. Je werkt nauw samen met verschillende interne en externe partijen om deze doelstellingen te realiseren.

 

Wat we verwachten:

✓  Je hebt de goesting om commercieel en ondernemend aan de slag te gaan. 

✓ Je bent instaat een realistische planning op te stellen en ervoor te zorgen dat deze planning     gerespecteerd wordt.

✓ Nieuwe opportuniteiten en ideeën onderzoek je graag zelfstandig om nadien het team op een onderbouwde en enthousiaste manier mee te nemen in het verhaal. Daarnaast deel je graag jouw ervaringen met je collega’s. 

✓ Je spreekt vlot Nederlands & Engels en spreekt bovendien een woordje Frans.  

Last but not least! Wat kunnen wij je bieden?

✓ Je krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om je eigen functie verder vorm te geven. Waar nodig voorzien we de nodige ondersteuning via zowel interne als externe kanalen. 

✓ Je groeit mee met onze organisatie in een marktvernieuwende context. Yes, we do have a mission! 

✓ Het team: Hallelujah bestaat uit een jong en gedreven team die met hun creatieve geest en onuitputtelijk enthousiasme het werkgeluk binnen bedrijven wil verspreiden.

 

Solliciteer nu snel!

team 2021