274963670_112989494656182_2405916720327266813_n

 

HALLELUJAH ZOEKT EEN ervaren HR-projectcoördinator

 

Bij Hallelujah is het onze missie om Serious Happiness naar het werk te brengen. We willen dat iedereen zich er goed, veilig en verbonden voelt om elke dag het beste van zichzelf te geven. En we zoeken iemand die daar graag mee z’n schouders onder zet.

Wil jij bijdragen aan gezonde, productieve en menselijke organisaties? Heb je een groot empathisch vermogen en een flinke dosis knowhow en ervaring binnen soft HR? Dan leid jij misschien onze volgende Kick Off of een Shot of Wisdom!

 

Solliciteer nu snel!

 

Je bouwt mee aan Serious Happiness...

en dat doe je door in gesprek te gaan met organisaties en hun medewerkers. Tijdens Kick Off-sessies luister je naar hun ervaringen en capteer je hun noden. Met een duidelijke analyse daarvan bezorg je de klant een helder beeld van de werkbeleving en werksituatie van de medewerkers. Samen met het projectteam vertaal je alles naar een overtuigend plan van aanpak, inclusief de nodige Shots of Wisdom.

 

Je bent een krak in communicatie

Deep listening is jouw ding: je kunt goed luisteren en voelt makkelijk aan wat er leeft. Daarnaast deins je niet terug om op de voorgrond te treden en voor een groep te spreken. Een Kick Off begeleiden of een Shot of Wisdom lanceren? Laat maar komen! Dat doe je en français net zo vlot als in het Nederlands en ook in het Engels trek je je plan.

 

Je bijt je vast in projecten

Als HR projectcoördinator sta je mee aan het roer bij de uitrol van projecten. Je werkt graag in een team en kunt bijsturen en motiveren. Je werkt graag planmatig, maar stelt je ook flexibel op. Lopen er enkele projecten door elkaar? No problemo. Jij bewaart het overzicht, zoekt naar creatieve oplossingen en houdt ondertussen de deadline in de gaten.

 

Als het gevoel maar goed zit

Je hebt niet alleen veel voeling met HR, je voelt ook een klik met ons team. Bij Hallelujah kom je terecht in een kleine en hechte groep, waar we elkaar goed kennen en iedereen zichzelf kan zijn. Lunchen in de zon of schaduw (we hebben een grote parasol), een sportieve activiteit tussendoor of een drankje om de werkdag af te sluiten hoort daar onlosmakelijk bij.  

Wij trakteren jou op Serious Happiness

Je krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om je eigen functie verder vorm te geven.  

Je groeit mee met onze organisatie in een marktvernieuwende context. Yes, we do have a mission!  

Je komt terecht in een jong en gedreven team dat elke dag hun creatieve geest en onuitputtelijk enthousiasme in de strijd gooit om het werkgeluk binnen bedrijven te vergroten. 

Wie mee bijdraagt aan onze groei, mag daar ook voor beloond worden. We bieden jou daarom graag een motiverend salarispakket met tal van extralegale voordelen aan.

 

Solliciteer nu snel!

visual-who-calls-the-shots-1

 

Jouw sollicitatieproces

Sollicitatieprocedure-V2-1

Sollicitatieprocedure-V2-2