docusign-yiW2yzZNnFo-unsplash-1

 

HEY COPYWRITER, WE HEBBEN JOU NODIG! 

 

Bij Hallelujah verspreiden we Serious Happiness. Dat wil zeggen dat we bedrijven bijstaan in het verbinden van hun medewerkers. We zoeken iemand die de juiste woorden kan mixen om die Serious Happiness zo smakelijk mogelijk te serveren.

Word jij blij van sterke zinnen en mooie woorden? Heb je een goede dosis ervaring? En werk je graag in een klein en gedreven team? Da’s alvast een goed begin.

 

Solliciteer snel!

 

Ben jij een match voor de job?

Jij doet mensen zin krijgen in een flinke dosis Happiness. Je weet onze concepten onweerstaanbaar te formuleren. Met de juiste woorden zet jij onze doelgroep aan tot actie en je voelt goed aan welke tone of voice daarvoor nodig is. Je schrijft fijne blogs die nieuwsgierig maken, sterke salespresentaties die geen ruimte laten voor twijfel en je tovert zelfs een factuur om tot een aangenaam stukje lectuur.  

 

Jij bent de baas 

En dat betekent dat je zelfstandig kunt werken. Het team van Hallelujah is klein en elke schakel moet goed functioneren. We zoeken dus een creatieve copywriter met ervaring die initiatief neemt en houdt van autonomie.

Samen met HR-experts, salesmensen en creatievelingen trek je mee de ontwikkeling van onze Shots: je neemt deel aan brainstorms, hebt een kritische blik en zorgt ervoor dat alles tekstueel op punt staat. Als onze hoogstpersoonlijke taalexpert vind jij voor elke drager de juiste woorden.  

 

You got the feeling 

Om onze teksten 100% Hallelujah te maken, moet je voeling hebben met onze sector. Heb je affiniteit met HR, ben je creatief en hou je van werken met mensen? Dan zit je goed.

Gedreven door die feeling, schrijf je ‘yes we can’-boodschappen die inspireren en motiveren. Niet alleen voeling met de sector is nodig, ook een klik met ons team is onmisbaar. Bij Hallelujah kom je terecht in een klein en hecht team, waar we elkaar goed kennen en iedereen zichzelf kan zijn. Lunchen in de zon of schaduw (we hebben een grote parasol), een sportieve activiteit tussendoor of een drankje om de werkdag af te sluiten hoort daar onlosmakelijk bij.

Wij trakteren jou op Serious Happiness.

✓ Je krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om je eigen functie verder vorm te geven.  

✓ Je groeit mee met onze organisatie in een marktvernieuwende context. Yes, we do have a mission 

✓ Je komt terecht in een jong en gedreven team dat elke dag hun creatieve geest en onuitputtelijk enthousiasme in de strijd gooit om het werkgeluk binnen bedrijven te vergroten. 

✓ Wie mee bijdraagt aan onze groei, mag daar ook voor beloond worden. We bieden jou daarom graag een motiverend salarispakket met tal van extralegale voordelen aan. 

Solliciteer snel!

visual-who-calls-the-shots-1