Teambanner_square_2023_V3

 

Hallelujah zoekt (nog!) een project manager

Wil jij bijdragen aan gezonde, verbonden en menselijke organisaties? Ben jij een orde-in-de-chaos-schepper die op eigen benen kan staan? Bewaak jij deadlines en planningen als de driekoppige hond uit Harry Potter? Krijg je energie van communiceren, coördineren en brandjes blussen? Misschien ben jij dan wel de ideale aanvulling voor ons team!

 

Solliciteer snel!

 

Plannen, budgetteren, briefen, checken, dubbelchecken

Van begin tot einde: in elk project weet jij wie-wat-wanneer moet doen. Je bent de schakel tussen de klant en de verschillende kernteams binnen Hallelujah. Je neemt designs onder de loep, leest teksten na met een vergrootglas en houdt de planning en deadlines in de gaten. Obstakels gespot onderweg? Die ruim je op een creatieve en kostenefficiënte manier van de baan. Je kan snel ingrijpen on the spot en je voorkomt met structurele oplossingen dat problemen zich herhalen.

Jouw skills komen niet alleen van pas om trajecten bij klanten van A tot Z af te werken, we zetten ze ook in om nieuwe ontwikkelingen binnen Hallelujah in goede banen te leiden. En net zoals iedereen bij Hallelujah krijg je een plaatsje aan de brainstormtafel waar nieuwe Shots of Happiness vorm krijgen.

 

You are not aloooone ♪

Ons klantenportfolio groeit en groeit en groeit! Logischerwijs schiet daardoor ook het aantal projecten de lucht in. Gelukkig hoef je deze niet op je eendje, euh, eentje, te managen. Samen met onze Head of Projects Lindsay en onze Project Manager Inge vorm je een heuse holy trinity.

 

Dit moeten we jou niet leren:

  • Timekeeping: je stelt haalbare deadlines en zorgt er als een levende keukenwekker voor dat die niet in het gedrang komen.
  • Plannen: je ziet het verschil tussen hoofd- en bijzaken. Je bepaalt doelen, stelt prioriteiten en kan prima de nodige tijd, acties en middelen daarvoor inschatten.
  • Multitasken: je switcht vlot tussen verschillende projecten, klanten en sectoren.
  • Beslissingen nemen: je hakt snel knopen door en pak je problemen meteen en doordacht aan, in samenspraak met je team en leidinggevende. No time to lose.
  • Voeling houden met de organisatie: al je beslissingen en acties ondersteunen de organisatie. Bij alles wat je doet, hou je rekening met de belangen van andere onderdelen van Hallelujah.
  • Passie en inzet tonen: je geeft graag het goede voorbeeld en inspireert de mensen rondom jou. Zo geef jij een extra shot energie aan je collega’s.
  • Streng zijn: je bekijkt je eigen werk, dat van je collega’s en deadlines en budgetten altijd met een nauwkeurige en kritische blik.
  • Vernieuwing introduceren: je volgt de trends en nieuwe innovaties binnen project tracking op en zoekt altijd naar manieren om te verbeteren.

 

Communication is everything

Je weet niet alleen wàt er moet gebeuren, maar je legt het ook helder aan iedereen uit. Dat doe je intern aan je collega’s - jouw projectteam, het creatieve team en het salesteam zijn jouw vaste partners in crime - én ook extern aan onze klanten en leveranciers.

Je communiceert vriendelijk maar to the point en je brieft gedetailleerd maar eenvoudig – zowel face to face als via e-mail of telefoon. Dat doe je en français net zo vlot als in het Nederlands en ook in het Engels trek je je plan. Helder communiceren, da's vooral ook je oren spitsen: je luistert nauwlettend naar feedback van de klant en begrijpt wat zij verwachten.

 

Als het gevoel maar goed zit

Je hebt niet alleen veel voeling met projectmanagement, je voelt ook een klik met ons team. Bij Hallelujah zijn we intussen ongeveer met een dozijn. We kennen elkaar goed, werken nauw met elkaar samen en – het belangrijkste: we kunnen allemaal unapologetically onszelf zijn. We hebben een gemeenschappelijke passie voor werkbaar werk, verbondenheid op de werkvloer en … taartjes. Of was het sport? Eén van de twee, we kunnen het ons even niet meer herinneren.

Wat wij jou bieden

 

Autonomie, vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen. 

Je groeit mee met onze organisatie in een marktvernieuwende context. 

Je komt terecht in een klein team dat elke dag hun creatieve geest en onuitputtelijk enthousiasme in de strijd gooit om de verbondenheid binnen bedrijven een boost te geven.

Wie mee bijdraagt aan onze groei, mag daar ook voor beloond worden. We bieden jou daarom graag een motiverend salarispakket met tal van extralegale voordelen aan.

Teambanner_square_2023_V3

 

JOUW SOLLICITATIEPROCES

Sollicitatieprocedure-V2-1

Sollicitatieprocedure-V2-2