visual-who-calls-the-shots-2022-2-transparant

 

Hallelujah zoekt een ervaren HR Change Manager

 

Bij Hallelujah is het onze missie om Serious Happiness naar het werk te brengen. We willen dat iedereen zich er goed, veilig en verbonden voelt om elke dag het beste van zichzelf te geven. En we zoeken iemand die daar graag mee z’n schouders onder zet.

Wil jij bijdragen aan gezonde, groeiende en menselijke organisaties? Geloof jij dat niemand ooit klaar is met zichzelf te ontwikkelen en veranderen? Ken je alle kneepjes van het vak binnen de zachte HR? Dan leid jij misschien onze volgende Kick-Off of een Shot of Wisdom!

 

Solliciteer snel!

 

Je bouwt mee aan Serious Happiness...

Dat doe je door in gesprek te gaan met organisaties en hun medewerkers. Je luistert naar plannen, wensen, en ervaringen en je identificeert ieders noden. Met een duidelijke analyse van dat alles bezorg je de klant een helder beeld van de werkbeleving en werksituatie van de medewerkers en welke impact veranderingen op hen hebben. Samen met het projectteam vertaal je alles naar een overtuigend plan van aanpak, inclusief de nodige Shots of Wisdom. Zachtjesaan, - en op een duurzame manier - help je organisaties en hun medewerkers veranderen.

 

Je bent een krak in communicatie

Deep listening is jouw ding: je kunt goed luisteren en voelt makkelijk aan wat er leeft. Daarnaast deins je niet terug om op de voorgrond te treden en voor een groep te spreken. Een Kick-Off begeleiden of een Shot of Wisdom lanceren? Laat maar komen! Dat doe je en français net zo vlot als in het Nederlands en ook in het Engels trek je je plan.

 

Je bijt je vast in projecten

Als HR change manager sta je mee aan het roer bij de uitrol van projecten. Je werkt graag in een team en kunt bijsturen en motiveren. Je werkt graag planmatig, maar stelt je ook flexibel op. Lopen er enkele projecten door elkaar? No problemo. Jij bewaart het overzicht en zoekt naar creatieve oplossingen.

 

Als het gevoel maar goed zit

Je hebt niet alleen veel voeling met HR, je voelt ook een klik met ons team. Bij Hallelujah kom je terecht in een kleine en hechte groep, waar we elkaar goed kennen en iedereen zichzelf kan zijn. Lunchen in de zon of schaduw (we hebben een grote parasol), een sportieve activiteit tussendoor of een drankje om de werkdag af te sluiten hoort daar onlosmakelijk bij.

Wij trakteren jou op Serious Happiness

Je krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om je eigen functie verder vorm te geven.  

Je groeit mee met onze organisatie in een marktvernieuwende context. Yes, we do have a mission!

Je komt terecht in een jong en gedreven team dat elke dag hun creatieve geest en onuitputtelijk enthousiasme in de strijd gooit om het werkgeluk binnen bedrijven te vergroten. 

Wie mee bijdraagt aan onze groei, mag daar ook voor beloond worden. We bieden jou daarom graag een motiverend salarispakket met tal van extralegale voordelen aan.

 

Solliciteer snel!

visual-who-calls-the-shots-2022-2-transparant

 

Jouw sollicitatieproces

Sollicitatieprocedure-V2-1

Sollicitatieprocedure-V2-2