Teambanner_square_2023_V3

 

Hallelujah zoekt een Full Stack Developer

Ben jij gebeten door Full Stack? Had jij al lang in het snotje dat onze website een beetje schots en scheef is? Wil je meewerken aan een innovatief engagement platform voor medewerkers? Heb je bovendien een boon voor gezond, menselijk en werkbaar werk?

Misschien ben jij dan wel de perfecte aanvulling voor ons team!

 

Solliciteer snel!

 

Hallelujah is als volop groeiende organisatie op zoek naar een Full Stack Developer die wil bouwen aan een nieuw platform dat een meetbare, duurzame en positieve impact zal hebben op work life as we know it.

 

We willen niet over ChatGPT beginnen, maar…

Tja, we zoeken iemand die dol is op AI, NLP, personalisatie en profiling. Als onze Full Stack Developer ben jij de drijvende kracht achter het ontwerpen, bouwen en implementeren van innovatieve softwareoplossingen die steunen op deze technologieën.

Bij Hallelujah krijg je de kans om from scratch een platform te creëren dat de werkwereld definitief verandert. Jouw ontwikkelingen zullen een directe impact hebben op de manier waarop mensen werken en zal organisaties helpen hun strategische doelstellingen te behalen. Niet niks!

 

Tu parles JavaScript?

Oui oui, non non, baguette croissant. Als Full Stack Developer ben je altijd een beetje polyglot. 😉 Voor ons project heb je kennis nodig van volgende programmeertalen – of je wilt ze tenminste leren spreken:

  • Back-end: PHP, Node.js
  • Front-endHTML, CSS, JavaScript, React, …

Bovendien heb je kennis van of ervaring met:

  • Laravel Framework
  • MySQL of PostgreSQL databases
  • Docker & Kubernetes
  • Cloud platforms zoals Google Cloud, AWS, Azure, ...

Lead Developer in wording

Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring en hebt zin om op de korte termijn een klein team aan te sturen als Lead Developer. Bij je start ben je nog even alleen, maar niet eenzaam: je bent omringd door externe experts en krijgt zo alle ondersteuning.

 

Als het gevoel maar goed zit

We kunnen wel nog even doorgaan met allerlei skills opnoemen waaraan onze ideale Developer “moet” voldoen, maar dit is het belangrijkste: je voelt ook een klik met ons team! Bij Hallelujah zijn we intussen ongeveer met een dozijn. We kennen elkaar goed, werken nauw met elkaar samen en – het belangrijkste: we kunnen allemaal unapologetically onszelf zijn. We hebben een gemeenschappelijke passie voor werkbaar werk, verbondenheid op de werkvloer en … taartjes. Of was het sport? Eén van de twee, we kunnen het ons even niet meer herinneren.

Wat wij jou bieden

 

Autonomie, vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen.

De mogelijkheid om remote en flexibel te werken.

Je groeit mee met onze organisatie in een marktvernieuwende context.

Je hebt een dozijn héle toffe collega’s. Allemaal anders, maar allemaal geweldig.

Een motiverend salarispakket met tal van extralegale voordelen.

Teambanner_square_2023_V3

 

JOUW SOLLICITATIEPROCES

Sollicitatieprocedure-V2-1

Sollicitatieprocedure-V2-2