visual-who-calls-the-shots-2022-2-transparant

 

Hallelujah zoekt een ervaren Creative Account Manager

Wil jij bijdragen aan gezonde, verbonden en menselijke organisaties? Ben jij een orde-in-de-chaos-schepper die op eigen benen kan staan? Expert in de wensen van de klant vertalen naar briefings voor creative teams? Ben je flexibel, nauwkeurig, zelfstandig en heb je minimaal 5 jaar ervaring? Misschien ben jij dan wel de ideale aanvulling voor ons team!

 

Solliciteer snel!

 

Plannen, budgetteren, briefen, checken, dubbelchecken

Van begin tot einde: in elk project weet jij wie-wat-wanneer moet doen. Je bent de schakel tussen de klant en de verschillende kernteams binnen Hallelujah. Je neemt designs onder de loep, leest teksten na met een vergrootglas, plant handling en verzending van pakketten voor klanten in, houdt de planning van trainingen bij, weet ten allen tijde welke klant in welke fase van een traject zit, en ga zo maar door. 

Als creative account manager werk je graag in een team en kan je bijsturen en motiveren. Je werkt graag planmatig, maar stelt je ook flexibel op. Jij bewaart altijd het overzicht, zoekt naar creatieve oplossingen en houdt ondertussen de deadline en het budget in de gaten. Dat doe je en français net zo vlot als in het Nederlands en ook in het Engels trek je je plan.

 

Op eigen benen

Door jouw jarenlange ervaring weet jij niet alleen wàt er moet gebeuren, maar je legt het ook helder aan iedereen uit. Aan je collega’s, maar natuurlijk ook aan onze klanten. Je bent vriendelijk maar to the point, je brieft gedetailleerd maar eenvoudig – zowel face to face als via e-mail of telefoon. Helder communiceren, da's vooral ook je oren spitsen: je luistert nauwlettend naar feedback van de klant en begrijpt wat zij verwachten.

 

Als het gevoel maar goed zit

Je hebt niet alleen veel voeling met creative account management, maar je voelt ook een klik met ons team. Bij Hallelujah kom je terecht in een kleine en hechte groep, waar we elkaar goed kennen en iedereen zichzelf kan zijn. Lunchen in de zon of schaduw (we hebben een grote parasol), een sportieve activiteit tussendoor of een drankje om de werkdag af te sluiten hoort daar onlosmakelijk bij.  

Autonomie, vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen  

Je groeit mee met onze organisatie in een marktvernieuwende context. 

Je komt terecht in een klein team dat elke dag hun creatieve geest en onuitputtelijk enthousiasme in de strijd gooit om de verbondenheid binnen bedrijven een boost te geven.

Wie mee bijdraagt aan onze groei, mag daar ook voor beloond worden. We bieden jou daarom graag een motiverend salarispakket met tal van extralegale voordelen aan.

visual-who-calls-the-shots-2022-2-transparant

 

JOUW SOLLICITATIEPROCES

Sollicitatieprocedure-V2-1

Sollicitatieprocedure-V2-2